Home Beton dezactivat fosforescent
Contacteaza-ne:   0753.688.062

Beton dezactivat fosforescent

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 


Noapte magica in Romania cu noul beton dezactivat Fosforescent

 

Cand cade noaptea, pavajul formeaza un duet cu cerul. Cele doua structuri care leaga betonul dezactivat Fosforecent 
de sunt intr-adevar impodobite cu o multitudine de puncte de lumina. Acest efect spectaculos il datoreaza betonului luminescent, care le echipeaza cornisele si face posibila refacerea luminii zilei în timpul noptii. Un material proiectat de noi in România utilizând lianti de Ciment „La turnarea elementelor de beton ale pavajului, am introdus agregate fosforescente. Sunt de fapt mici pietricele de diferite forme si dimensiuni, acoperite cu un produs specific ”,  Odata ce turnarea este terminata si dupa ce elementele au fost scoase din matrita, acestea sunt lustruite foarte atent, pentru a evidentia literalmente micile pietricele fosforescente.

Cu cat noaptea este mai intunecata, cu atat betonul este mai luminescent/fosforescent

Dar toata magia betonului luminiscent poate aparea doar in mijlocul noptii si dupa o zi foarte luminoasa- pe acelasi principiu ca o lampa solara: Restituirea luminii dureaza 6 pana la 8 ore, în functie de cantitatea de soare, dar si în functie de momentul zilei în care apune soarele si de calitatea noptii. Cu cat este mai intunecata, cu atat restituirea este mai semnificativa”, precizeaza aplicatorii nostri din cadrul Betoanelor dezactivate fosforescente care ofera beton pentru pardoseli formate din agregate fotoluminescente. Ca si in cazul betonului dezactivat, spalarea puternica a solului in timpul uscarii face posibila imbunatatirea agregatelor fosforescente,fotoluminescente. Si, ca orice alt beton dezactivat, betonul luminiscent este dur si durabil.

Beton functional si distractiv

„Acest material inovator, pe care il numim„ betoliant ”, ofera un cadru în peisaj, este un mod de a accentua constructiile, ca un semnal în toiul noptii”,  De asemenea, face posibila amenajarea unei esplanade sau a unui patrat, evidentierea unei cai sau a unei piste de ciclism, a impodobirii unei margini a piscinei etc., in timp ce se renunta la iluminarea directa. „Aceasta tehnologie luminiscenta face posibila marcarea sau securizarea spatiilor exterioare cufundate in intuneric. In mod autonom, materialul beton devine util noaptea, ca si ziua " Oferta de particule sintetice luminiscente este variata: dimensiunea agregatelor,granulelor, culorile si intensitatea pentru a se adapta cat mai aproape de formula concreta. In plus, aceasta tehnica poate fi aplicata tuturor tipurilor de beton: tufis ciocanit, dezactivat sau lustruit.