Logo
Home Blog Beton decorativ

Beton decorativ

Betonul decorativ este în creștere în popularitate în Romania datorită numeroaselor sale proprietăți de dorit: este greu de purtat, ușor de întreținut și atractiv, făcându-l potrivit pentru utilizare atât în case, cât și în spații comerciale din întreaga țară.

 

Există o gamă largă de beton decorativ disponibile, și alegerea unui stil și culoare de beton decorativ pentru proiectul dumneavoastră poate fi mai greu decât pare.

 

Să aruncăm o privire la diferitele tipuri de beton decorativ de pe piață și câțiva factori pe care ați putea dori să ia în considerare înainte de a alege a ta.

Ce este betonul decorativ?

Betonul decorativ este un tip de beton care este îmbunătățit vizual; se mândrește cu durabilitatea betonului obișnuit, dar fără estetica gri drab însoțitoare.

 

Betonul decorativ este îmbunătățit folosind coloranți, substanțe chimice și agregate care adaugă culoare și textură; pardoseala decorativă din beton este ușor de îngrijit și perfectă pentru o gamă largă de setări interioare și exterioare, dar este, de asemenea, unică din punct de vedere vizual și atrăgătoare.

Diferite tipuri de beton decorativ

Există multe tipuri diferite de beton decorativ pe piață, fiecare dintre ele este creat într-un mod ușor diferit.

 

Unele dintre cele mai populare tipuri de beton decorativ sunt:

  • Beton colorat. Acest beton poate fi colorat folosind tehnici de colorare pe bază de apă sau acide. Aceste metode de colorare pot fi folosite pentru a da betonului decorativ un model unic și adâncimea de culoare.
  • Beton amprentat. Acest beton decorativ imită designul plăcilor și cărămizilor, făcându-l o alegere populară în drumurile de acces și grădini.
  • Beton lustruit. Acest lucru este creat folosind o substanță chimică specială care umple porii betonului pentru a crea un aspect neted, lustruit, care este excelent pentru podele de vânzare cu amănuntul, showroom-uri auto, și alte spații comerciale.
  • Beton gravat. Acest lucru este beton, care a fost gravat cu modele personalizate și modele pentru final în podele decorative personalizate.

Acestea sunt doar câteva tipuri de beton decorativ de pe piață, dar demonstrează cantitatea mare de alegere și versatilitatea pe care le oferă betonul decorativ.

Cum de a alege dreptul de beton decorativ pentru proprietatea dvs.

Dacă te simți deja copleșit de alegere, nu vei fi singur.

 

Noi Beton Amprentat Romania, ajutăm sute de clienți în fiecare an să decidă ce fel de beton decorativ este potrivit pentru proprietatea lor.

 

Există o serie de factori de luat în considerare, cum ar fi:

  • Întreținere și igienă. Cât de important este ca betonul decorativ să fie ușor de păstrat curat? Tipuri netede cum ar fi beton lustruit va fi mai ușor de curățat în mod regulat în comparație cu beton ștampilat.
  • Estetică. Ce tip de beton se va potrivi cel mai bine spațiului tău?
  • Design existent. În cazul în care betonul decorativ trebuie să se potrivească cu alte pardoseli, se va ciocni sau se va potrivi?
  • Cost. Diferite tipuri de beton decorativ pot fi mai mult sau mai puțin potrivite pentru diferite bugete, astfel încât costul ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare.

Luați legătura

Dacă doriți să aflați mai multe despre diferitele tipuri de pardoseli decorative disponibile și despre modul în care acestea ar putea funcționa în spațiul dvs., sunați-ne astăzi 0753688062 

 

Suntem experți în toate lucrurile concrete și vom fi bucuroși să discutăm proiectul dumneavoastră prin telefon și vă vom oferi sfaturi și îndrumări prietenoase cu privire la alegerea pardoselilor decorative pentru proprietatea dvs.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare