Logo
Home Blog Pareri pro si contra Beton amprentat in 2022

Pareri pro si contra Beton amprentat in 2022

Argumente pro si contra betonului amprentat

 

beton amprentat

Creați o terasă sau o pasarelă personalizată, accesibilă și de lungă durată pentru casa dvs., cu beton amprentat. Această opțiune populară are multe argumente pro și contra în comparație cu piatra naturală sau alte metode de pavaj. Aflați cum contractori de beton ștampilate vă poate ajuta în alegerea cea mai bună opțiune de instalare pentru casa ta. Instalați o pasarelă frumoasă pentru o intrare confortabilă sau măriți spațiul de locuit în aer liber cu o terasă elegantă astăzi.

Instalare accesibilă

Beton amprentat este mai puțin costisitoare decât alte opțiuni de pavaj pentru două motive. În primul rând, betonul este mai accesibil decât pietrele sau cărămizile. În al doilea rând, costurile de instalare pentru turnarea și ștanțare a betonului sunt semnificativ mai mici decât costurile de cărămidă, piatră și alte costuri de instalare a forței de muncă. Deși necesită încă expertiză profesională pentru un finisaj impecabil, betonul ștampilat necesită mai puțină pregătire, timp și echipamente specializate.

Caramida, piatra și alte materiale sunt intensive în timp. Profesioniștii în instalare trebuie să pregătească zona, mortarul și să investească în materiale costisitoare pentru terasa dvs. În timp ce opțiunile naturale de ardezie și cărămidă pot avea o adâncime mai mare de culoare, acestea sunt semnificativ mai scumpe pentru a achiziționa, instala și repara.

Estetică personalizată

Compara elegant ștampilate opțiuni de instalare din beton pentru a vedea cum puteți face terasa sau pasarela ta. O echipă de instalare din beton de calitate are o mare varietate de timbre. Bucurați-vă de o pasarelă sau o zonă de relaxare care arată ca oricare dintre aceste opțiuni iconice:

  • Ardezie
  • Piatră naturală
  • Cărămidă
  • Țiglă

Aproape orice formă și textură este posibilă cu beton ștampilat. Fiecare design se bucură de costul accesibil și durabilitatea de lungă durată a betonului. Lucrați cu un antreprenor profesionist pentru a vă bucura de o gamă largă de opțiuni de design populare.

Confort cu întreținere redusă

Betonul necesită mult mai puțină întreținere decât piatra, țigla sau cărămida. În timp ce unele cracare va avea loc în timp, nu e puțin trebuie să faceți pentru a menține pasarela pe o bază anuală. Unele caracteristici din beton ștampilate sunt sigilate, ceea ce va necesita resigilare după trei până la cinci ani de utilizare. Sigilarea betonului este o modalitate foarte bună de a preveni deteriorarea apei și colorarea, dar întrebați contractantul despre opțiunile de etanșare și dacă acest serviciu este potrivit pentru situația dvs.

Asigurați-vă că contractantul dumneavoastră de beton creează articulații de relief în beton. Un antreprenor profesionist folosește un ferăstrău specializat din beton pentru a tăia linii în beton în zone ușor de ascuns. Aceste linii de relief da spațiu de beton pentru a extinde și de a face fisuri mai puțin vizibile ca vârstele de beton. Un expert local de beton va înțelege problemele climatice în zona dumneavoastră și de a crea linii de relief care protejează împotriva problemelor de temperatură rece.

Probleme de cracare

Cracarea este cea mai frecventă problemă cu o suprafață de beton. În timp ce betonul ștampilat poate face fisurile mai puțin vizibile decât o suprafață netedă, ele sunt încă inevitabile. În timp, un contractant de beton poate avea nevoie pentru a patch-uri terasa sau pasarelă. În timp ce acest serviciu de întreținere este semnificativ mai mic decât alte suprafețe dure, este încă o problemă de luat în considerare atunci când alegeți betonul.

Dificultatea de potrivire a culorilor

Un alt con atunci când alegeți betonul ștampilat este colorarea. Patching beton este o opțiune accesibilă, dar poate fi dificil de a repara pasarela sau terasa cu culoarea originală precisă. Elementele de colorare se amestecă în fiecare strat al zonei de beton în aer liber, ceea ce înseamnă că este posibil ca un plasture să nu poată utiliza culoarea exactă a originalului.

Compara beton ampretat cu metode alternative de azi

Beton amprentat Romania, avem peste 20 de ani de experiență în furnizarea de proiecte comerciale și rezidențiale de construcții din beton amprentat Aflați mai multe despre avantajele și dezavantajele betonului amprentat-ștampilat contactându-ne sau solicitând o ofertă pentru un proiect de instalare la dvs. Bucurați-vă de o terasă personalizată de lungă durată sau o pasarelă cu întreținere redusă pentru a îmbunătăți valoarea casei și pentru a obține mai multă utilizare din zona de zi în aer liber.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare