Logo
Home Blog Beton dezactivat - Beton dezactivat in 2022 Romania

Beton dezactivat - Beton dezactivat in 2022 Romania

 

Beton dezactivat – Montarea betonului dezactivat

 

Beton dezactivat

Este unul dintre numeroasele betoane decorative oferite pe piata, cum ar fi betonul netezit, betonul tiparit, betonul matricel sau betonul spalat.

 

Mai jos, beton dezactivat 

Beton dezactivat:

Betonul dezactivat este un beton normal îmbogățit de cele mai multe ori cu pietriș mare și pietricele de diferite culori. Se poate pune liber ciment gri sau ciment alb. Acest ciment (alb) poate fi, de asemenea, colorat în funcție de agregatele și pietricelele alese. Odată ce betonul este turnat (răspândit), trebuie să-l udați în mod regulat, mai ales în caz de căldură ridicată, fără a-l inunda, desigur. Apoi îl veți stropi cu o "dezactivare" care va face să apară pietricele și pietriș. Va trebui să respeter ori luând pentru pași diferite. Dar va trebui, de asemenea, să treacă suprafața la karcher pentru a elimina dezactivarea. Dezactivarea poate fi pulverizată cu pulverizatorul unui grădinar.

Suprafețele din beton dezactivate pot fi găsite în spațiul public exterior.

 

Pe ce materiale să se aplice acest beton:

Betonul dezactivat este cel mai adesea aplicat în aer liber pentru a face podele de terasă, podele de ieșire garaj sau pur și simplu pentru a crea o cale în grădină sau pentru a face o plajă la piscina ta. Această tehnică se găsește și în Băi. Betonul este apoi rezistent la apă, inclusiv plasa sudată și în loc să găsiți pietriș veți avea pietricele rotunjite.

Montarea betonului dezactivat

Doza de beton se descompune după cum urmează:

1 doză de ciment alb (sau gri) Lafarge sau Vicat și 3 doze de amestec de beton (mai ales dacă este pentru un pasaj auto sau pentru carcasă). Dacă utilizați pietricele, veți amesteca 1,5 doze de nisip de râu (sau carieră) și 1,5 doze de pietricele și 1 doză de ciment la care veți adăuga sika rezistentă la apă pentru impermeabilizarea funcției de apă respectând dozele recomandate de Sika. Dacă adăugați culoare la ciment alb adăugați-l în amestecul dumneavoastră în amestec de beton. Mixerul de beton va trebui întotdeauna să aibă puțină apă în partea de jos, altfel amestecul se va lipi și este uimitor să mergeți să-l scoateți în partea de jos pentru a-l scoate. Apoi adăugați apa pentru a obține consistența dorită (consistența unui piure moale va fi impecabilă). Amintiți-vă bine la fiecare mixer de beton cantitatea exactă de culoare pe care o aruncați în amestec (utilizați o sticlă de măsurare sau o sticlă) pentru a avea o nuanță omogenă pe suprafață.

Odată ce amestecul este gata să curgă, verificați dacă ghidajele pe care le-ați făcut (folosind șine de ipsos, de exemplu, și lăsate în beton) au panta sau nivelul dorit, apoi turnați-l pe suprafață și trageți-l cu o riglă de aluminiu suficient de mare pentru a acoperi cel puțin 2 ghidaje. Veți taloche treptat-l ca turnare și conducătorul atrage progresul. Apoi, veți utiliza pulverizatorul pentru a împrăștia dezactivatorul pe suprafață. Astfel, va fi capabil de a curăța betonul înainte de uscare completă la inimă (dar suficient pentru a merge pe și matura), care este de 21 de zile și trece karcher pentru a elimina urmele de ciment pe pietricele sau pe pietriș sau pe 2 la un moment dat de a face o gafă să nu sape beton cu karcher dumneavoastră. Treceți-l uniform pe întreaga suprafață finită și aproape uscat.

 

Prețul betonului dezactivat:

Depinde de mai mulți factori (aveți instrumentele, trebuie să le închiriați, sunteți în cont cu un furnizor de materiale, aveți mai mulți dealeri de materiale pe care să-i puneți în competiție în jurul ți-a, intenționați să faceți această muncă de către o companie?). Dacă utilizați o companie, jucați competiția și nu ezitați să cereți 3 citate, de exemplu.

 
 

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare