Logo
Home Blog 9 motive sa alegi beton amprentat Romania

9 motive sa alegi beton amprentat Romania

9 motive pentru care ar trebui sa alegeti beton amprentat Romania

Când sunteți în căutarea de a sus jocul hardscape, le-ați luat o mulțime de opțiuni să ia în considerare. De la luarea în considerare a costurilor și a materialelor la timp și design, este important să vă dați seama exact ce doriți înainte de a vă angaja. Vrei să alegi un material care va dura ani de zile. Betonul și piatra naturală sunt două materiale care sunt folosite cel mai des pentru a crea drumuri de acces, beton amprentat și pasarele, dar de unde știi care material este cel mai bun pentru proiectul tău? Iată nouă motive care arată de ce betonul este cea mai bună alegere pentru proiectul tău hardscape.

1. Betonul este rentabil

 

Atunci când sunteți în căutarea de a crea un spațiu elegant și funcțional în aer liber, prețul este cel mai mare proprietar de afaceri cea mai mare preocupare. Bluestone poate fi o alegere bună, dar este greu de găsit, deoarece este disponibil numai în anumite zone din America de Nord. Din acest motiv, bluestone poate fi foarte scump. Acesta vă poate costa aproape de două ori prețul de a avea Bluestone instalat decât pentru a obține o suprapunere de beton. Din fericire, betonul ștampilat vă poate costa mult mai puțin, oferind în același timp același aspect elegant - toate fără a compromite calitatea. De fapt, dacă doriți un aspect bluestone, puteți obține un design de beton ștampilat care arată exact ca acesta pentru o fracțiune din cost.

În plus, bluestone vă va costa mai mult pe termen lung. Pavele Bluestone se stabilească în timp și să devină instabile și rupte. Veți avea nevoie să plătească pentru a avea pavele bluestone noi instalate ca acestea se deteriorează. Terasa ta ștampilat din beton, pe de altă parte, va arata ca pavele individuale, fără cheltuiala de înlocuire.

beton amprentat romania

2. Betonul are o întreținere redusă

 

Betonul este unul dintre cele mai ușoare materiale de exterior pentru a avea grijă de. Ocazional zdrobitoare sau hosing-l jos este tot ce trebuie să faceți de obicei pentru a menține terasa sau pasarelă în căutarea frumos. Există, de asemenea, curatatori din beton pe piață, care sunt special concepute pentru a elimina petele de pe suprafețele de beton ștampilate sau colorate. Bluestone, pe de altă parte, se va estompa și va deveni gri fără o întreținere adecvată, în timp ce betonul va arăta excelent timp de decenii cu doar un pic de TLC. Pentru a-l proteja cu adevărat de elemente și colorare, poate doriți să luați în considerare faptul că suprafața este resigilată la fiecare câțiva ani.

3. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la buruieni

 

Bluestones și pavele sunt prevăzute cu fisuri mici între ele, care oferă buruienilor și iarbă posibilitatea de a crește în aceste spații. Acest lucru va face ca aspectul tau elegant sa devina un eyesore foarte repede și necesită o mulțime de îngrijire pentru a menține. Betonul ștampilat aduce aspectul pietrelor individuale fără a fi nevoie de întreținere adăugată, cum ar fi îndepărtarea buruienilor și a ierbii. Deoarece hardscape-ul este compus dintr-o placă de beton care oferă iluzia spațiilor dintre pietre, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la buruieni și iarbă care fac spațiul în aer liber să arate dezordonat.

4. Este eficient din punct de vedere energetic.

 

Te-ai plimbat vreodată pe beton cald într-o noapte răcoroasă de vară? Nu numai că se simte liniștitor pentru picioarele tale obosite, dar este, de asemenea, mare pentru mediul înconjurător. În timpul zilei, betonul absoarbe căldura soarelui și o eliberează noaptea, încălzind spațiul înconjurător și creând un loc confortabil pentru a vă relaxa în jurul teraselor dib beton amprentat,aleilor din beton amprentat,verandelor din beton amprentat Datorită capacității sale de a absorbi și stoca căldura soarelui, betonul este atât durabil, cât și eficient din punct de vedere energetic, fără a vă costa un ban în acest proces.

5. Este versatil și ușor de personalizat.

 

Una dintre cele mai mari avantaje ale alegerii betonului în detrimentul bluestone este versatilitatea sa. Când vine vorba de beton, opțiunile tale sunt aproape nelimitate. Vă puteți personaliza designul pentru a se potrivi perfect cu estetica casei dvs. Cu bluestone, pe de altă parte, vă limitați la selecția de pietre naturale disponibile - și nu puteți face modificări la dimensiunea, forma sau tonul lor de culoare. Mai multe opțiuni de proiectare pentru a lua în considerare cu beton includ:

● Forme

 

● Dimensiuni

 

● Culori

 

● Texturi

 

● Finisaje

 

● Pete

 

Asigurați-vă că lucrați cu un specialist pentru a alege designul din beton ștampilat sau colorat care se potrivește perfect cu caracterul casei dvs. Alege modele care arata ca bluestone sau selectați o culoare care complimente culoarea siding sau obloane dumneavoastră. Există atât de multe opțiuni pentru a crea un spațiu în aer liber perfect unic. Cu bluestone, pur și simplu nu obțineți acest tip de libertate.

6. Betonul va dura zeci de ani.

 

Cu o îngrijire adecvată, hardscape-ul tău din beton va dura peste 25 de ani, poate rezista la condițiile meteorologice dure și poate rezista uzurii utilizării zilnice. Pavele Bluestone, pe de altă parte, se va stabili în timp, care necesită ca acestea să fie resetate și înlocuite, costându-vă bani suplimentari.. Pentru a vă menține suprapunerea de beton în stare perfectă, veți dori să o resigilați la fiecare câțiva ani.

7. Fara pericole de impiedicare.

 

După cum sa menționat mai sus, pavele Bluestone sunt cunoscute pentru stabilirea și se deplasează în jurul. Acest lucru le face să devină instabile și inegale, provocând un potențial pericol de împiedicare care poate fi deosebit de periculos pentru copii. Aceasta este probabil una dintre cele mai mari contra bluestone. O punte de piscină din beton colorat, pe de altă parte, este compusă dintr-o placă solidă care vă va feri prietenii și familia să nu cadă pe suprafața dură.

 

8. Rezistent la alunecare pentru un plus de siguranță.

 

Pe lângă faptul că sunt pericole de împiedicare, piatra albastră, lemnul și alte suprafețe pot deveni alunecoase atunci când sunt ude, ceea ce le face o alegere periculoasă pentru punțile de piscină și terase. Suprapunerile din beton oferă un strat antiderapant care îi protejează pe cei dragi de cădere, astfel încât să vă puteți bucura de spațiul dvs., fără să vă faceți griji cu privire la siguranță.

 

9. Instalarea este rapidă și ușoară.

 

Când vine vorba de instalare Bluestone, un echipaj va trebui să pună individual pavele pe pentru spațiul dumneavoastră în aer liber. Acest lucru poate dura aproape două săptămâni pentru o alee mică. O terasă din beton ștampilat sau pătat va dura mult mai puțin timp pentru a finaliza, astfel încât să puteți începe să vă bucurați de terasa de beton sau puntea piscinei mult mai devreme.

În general, beneficiile betonului pur și simplu nu pot fi egalate. Deși bluestone este frumos, de ce să alegeți ceva atât de scump atunci când puteți crea ceva și mai bun pentru jumătate din preț? Aici, la Concrete Craft, ne-am angajat să creăm suprapuneri unice de beton lucrate manual care transformă orice spațiu în aer liber. Ne-ar plăcea să lucrăm cu tine pentru a crea hardscape-ul perfect pentru a se potrivi cu designul casei tale. Contactați-ne astăzi pentru o estimare gratuită.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare