Agregat expuse este un material care este frecvent utilizat pentru a face terase și drumurile de acces. În esență, un finisaj de ciment, expuse agregate oferă echilibrul perfect între recurs estetic și funcționalitate. Proprietățile sale robuste și antiderapante sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a preveni rănile inutile - mai ales dacă aveți copii în casă cărora le place să alerge. Mai important, cei mai mulți oameni prefera acest tip de alee datorită capacității sale de a deține propriile sale împotriva traficului greu și capacitatea sa de a rezista la vremea grea aussie.

Cu toate acestea, în timp ce expuse de beton agregate în Romania este o alegere excelentă pentru aleea sau terasa, trebuie să știți că aceasta nu necesită o cantitate semnificativă de îngrijire și întreținere din timp în timp. Dacă doriți să păstrați suprafețele curate și nou-nouț, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta pe parcurs.

Curățarea regulată

Cel mai bun mod de a menține drumurile de acces expuse agregate este să vă asigurați că le curățați în mod regulat. Imposibilitatea de a face acest lucru ar provoca praf și murdărie să se stabilească în suprafață. În mod ideal, veți dori să vă asigurați că aleea este curățată sau măturată cel puțin o dată într-o zi.

Dacă nu doriți să măture peste aleea, ați putea dori să ia în considerare cumpărarea unui suflantă de frunze. Acest echipament ar ajuta la îndepărtarea prafului și a resturilor de mediu care s-au acumulat la suprafață. O opțiune alternativă include utilizarea unui furtun de grădină pentru a clăti acele pete și pete încăpățânate care s-au adunat de-a lungul timpului.

Spălare sub presiune

O altă modalitate eficientă de a scăpa de petele lăsate în urmă de lichide vâscoase, cum ar fi uleiul auto, este utilizarea unei mașini de spălat de înaltă presiune. Adăugarea unui pic de degresant, precum și apă caldă ar merge, de asemenea, un drum lung în ușurarea procesului de îndepărtare a petelor. Atunci când este acoperită cu apă fierbinte, influența combinată a degresantului și a apei sub presiune grea ar lucra la ridicarea petelor de pe suprafața agregatului expus.

O altă opțiune include achiziționarea de produse de curățare agregate, care sunt soluția ideală pentru îndepărtarea petelor dure, cum ar fi marcajele anvelopelor. Odată ce pata este emulsionată și slăbită, o puteți clăti cu ușurință cu apă fierbinte. Dacă există unele pete care nu sunt ușor de îndepărtat, încercați să utilizați o perie cu peri rigizi pentru a curăța aceste murdării și pete încăpățânate.

Cum de a elimina piese de anvelope sau pete de ulei

Se știe că petele de ulei reprezintă o problemă mai ales atunci când sunt lăsate netratate prea mult timp. Acest lucru se datorează capacității sale de a încorpora adânc în suprafața unei alei, lăsând un aspect neplăcut care ia departe de recursul odată atractiv al agregatului. Având în vedere întâlnirea cu pete extrem de încăpățânate, încercați să amestecați părți de solvent robust și rumeguș pentru a crea o cataplasmă. În mod ideal, folosind acetonă sau orice fel de lac mai subțire ca un solvent ar face minuni la descompunerea uleiului. Odată ce cataplasma este gata, aplicați acel amestec pe partea superioară a suprafeței. Apoi, puneți o cârpă deasupra locului timp de aproximativ 3-4 ore în timp ce își funcționează magia. Materialul absorbant al rumegușului ar înmuia apoi pata de ulei descompusă, lăsând astfel aleea să arate curată.

Cu toate acestea, este important să rețineți că această metodă este cea mai bună eficientă atunci când este aplicată pe pete mici, mai degrabă decât pe cele mai mari.

Clătiți bine suprafața

După ce ați îndepărtat petele, trebuie să vă asigurați că clătiți bine suprafața. Utilizați spălă de spălat sub presiune și clătiți-l cât mai atent posibil. Acest lucru este important pentru a eradica complet orice resturi de soluții de curățare sau amestecuri care au fost utilizate împreună cu murdăria de la suprafață.

Odată ce complet uscat, asigurați-vă că inspectați cu atenție suprafața. În cazul în care contaminanți sunt încă vizibile în urma acestor măsuri, aleea de beton poate fi necesar să fie resigilat de către profesioniști.

Căutați experți fiabili și experimentați în drumurile de acces din beton? Apoi, uita-te nu mai departe de pur și simplu drumuri de acces. Cu 21 de ani de experiență, suntem specialiștii în domeniul vânzărilor atunci când vine vorba de drumuri de acces din beton colorat și drumuri de acces din beton  pentru casa ta. Echipa noastră prietenoasă este mai mult decât pregătită să vă ajute cu orice întrebări cu privire la drumurile de acces, așa că luați legătura cu noi astăzi!