Logo
Home Blog De ce sa alegeti beton amprentat Romania?

De ce sa alegeti beton amprentat Romania?

Cinci motive pentru care beton amprentat este o alternativa mare la pavele

Folosind pavele este o practică care a fost în jur de cele mai vechi timpuri. De fapt, drumurile din "toate drumurile duc la Roma" au fost, probabil, ceea ce noi numim pavele astăzi. Pavele pentru design acasă continuă să fie popular pentru drumurile de acces, pasarele, și terase pentru a evoca clasic, farmecul Lumii Vechi, precum și rustic și împrejurimile naturale. Dar, spre deosebire de zilele de vechi, astăzi există opțiuni pentru frumusetea pavele cu beton decorativ personalizat de la betonamprentat-romania.ro fără probleme inerente de pavele, care includ costul și de instalare exigente, care pot face sau rupe un proiect de pavele. Iată cinci motive foarte bune pentru care betonul amprentat este o alternativă mai bună decât pavelele pentru următorul proiect.

 CC-10-7-1

Modele pe șenile astăzi au parcurs un drum lung de la ori roman, cu ușurința și frumusețea de finisaje din beton ștampilate

 

Motivul unu: Potențial incredibil de design

 

Pavele sunt deosebit de populare pentru modele complicate, care pot fi realizate, dar, cu piatra naturala, disponibilitatea de opțiuni de culoare poate limita, uneori, capacitatea de proiectare. Cu beton decorativ, nu există limitări ale culorii, ale noastre petele de beton vă permit să aveți orice culoare sau culori personalizate pentru a crea orice aspect doriți. Timbre personalizate de beton și șabloane ne permit să formuleze modele complicate și modele, inclusiv aspectul de pavele din piatră reale cum ar fi ardezie, piatră pietruită, piatră de pavilion, și bluestone. În plus, modele de beton ștampilate pot emula pavele caramida, placi travertin, porțelan, și marmură.

 CC-10-7-2

Niciodată o problemă de a rămâne fără stilul și culoarea pe care le doriți cu modele de beton ștampilate, chiar și pentru o alee lungă

 

Motivul doi: Economii atractive de costuri

 

O sursă online a declarat că o bază (model simplu) instalare pe șenile este inițial cu 30% mai mare decât terasa de aceeași dimensiune ștampilate din beton. Beton decorativ vă poate oferi toate clopotele și fluierele de pavele, de exemplu, modele complicate, aspectul de piatră reală, culori naturale, și design personalizat pentru costuri mult mai puțin decât pavele. Și dacă aveți o terasă existente sau aleea pe care doriți să actualizați, nu aveți nevoie pentru a demo placa existente, și instalarea este mai rapidă și mai puțin mizerie cu suprapuneri decorative de beton și economiile de costuri vă va încânta. Veți economisi timp și bani an de an datorită cerințelor reduse de întreținere pentru betonul decorativ și durabilității sale solide.

 

Motivul trei: Instalare fără probleme

 

Instalarea de pavele este mult mai complicată și durează mai mult decât o ștampilat, suprapunere de beton decorativ la o terasă existente, alee, sau pasarelă. Dacă doriți să actualizați o suprafață de beton existente, instalarea pavele peste beton poate crește înălțimea cu până la trei centimetri, în funcție de pavele instalate. O suprapunere de beton, pe de altă parte, nu va modifica înălțimea terasa sau aleea și veți obține în continuare că dorit aspectul de piatră tridimensională. Aplicarea unei suprapuneri de beton implică curățarea și pregătirea plăcii, aplicarea suprapunerii, apăsarea modelului ștampilei în suprapunere, pete de beton personalizate stabile UV și aplicarea unui sealer final. Câteva zile va lua o suprafață de beton purtate de vreme la un nou finisaj piatra faux, care este rezistent la intemperii, umiditate, mucegai, scurgeri, ciobire, cracare, sau peeling.

 CC-10-7-3

Știința de pavele de stabilire nu sa schimbat de mult și este atenția la detalii, care face diferența dintre o bază discutabilă și o bază mare

 

Instalarea pavele este un proces implicat și dacă doriți să mergeți de la o terasă de beton sau aleea la pavele, este recomandat pentru a elimina betonul în primul rând. Demolare este propria durere de cap, murdar și costisitoare, și apoi va trebui să creeze baza corespunzătoare pentru instalarea pe șenile de succes, care este consumatoare de timp și costisitoare. Luând comenzi rapide sau pași lipsă crește probabilitatea de pavele deplasarea și crearea unei suprafețe inegale.

 

Motivul patru: Întreținere fără efort

 

Numai cineva care nu a trăit cu pavele ar spune că sunt de întreținere scăzut! Pavele de toate tipurile, inclusiv caramida, piatra naturala, și pavele din beton, poate absorbi cu ușurință umiditatea din cauza naturii lor poroase. Acest lucru le face sensibile la pete, rugina, și creșterea mucegai și mușchi, în special în zonele umbrite în cazul în care pietrele nu pot obține complet uscat. Unii ar putea spune că acest lucru adaugă caracter, dar este de fapt un teren de reproducere pentru bacterii și insecte. Produse chimice de specialitate sunt disponibile pentru a curăța departe mucegai și puterea de spălare este o opțiune, dar va avea tendința de a disloca și spălați nisipul din articulații. Acest lucru creează o altă sarcină în curs de desfășurare, reumplerea crăpături între pavele ca nisip erodează. Pietre pe șenile pot schimba și chiuveta, creând o suprafață neuniformă și care necesită reparații pentru o bază instabilă sau pavele rupte.

 CC-10-7-4

Pe ce terasă ați prefera să petreceți timp?

 

Un finisaj decorativ din piatră faux din beton este o suprafață continuă cu un sealer rezistent la industrie, care necesită foarte puțină întreținere. Drumurile de acces, pasarelele, terasele și punțile de piscină rămân curate, cu măturarea regulată pentru a preveni acumularea de praf și murdărie. Nimic nu se lipeste de suprafata astfel incat petele de vegetatie si rugina care descompune sa nu patrurunda, iar scurgerile pot fi sterse cu o carpa. Calitățile rezistente la umiditate resping creșterea apei, a mucegaiului sau a bacteriilor, iar o spălare ocazională cu un aspirator cu ph neutru și o perie sunt tot ce ai nevoie pentru a-ți menține betonul ca nou. Suprafața sigilată, de asemenea, înseamnă că nu buruieni sau iarba intrude, și pietre faux nu se va schimba sau de a crea o suprafață neuniformă ca pavele reale face.

 

Motivul cinci: Fără buruieni și iarbă intruzive

 

"Ravers finisor" insistă că buruienile și creșterea ierbii în articulații nu este o mare problemă, dar, da, se poate. Pavele plasate individual au articulații între pietre și, deși umplut cu un amestec de nisip, buruieni și iarbă va împinge prin, în special în climate umede și umede. Supravegherea constantă este necesară, și fie trăgând buruienile sau aplicarea ucigaș buruienilor în crăpături face parte din întreținerea în curs de desfășurare pentru a menține pavele clar.

  CC-10-7-5

Nu există nici o pălărit back-breaking pentru a păstra o pasarelă de beton ștampilat sau terasă liber de creștere a plantelor nedorite

 

Cu pavele din beton ștampilate, îmbinările fac parte din designul general și nu există niciodată o problemă cu iarba sau creșterea buruienilor, deoarece este o suprafață continuă, sigilate. Vă puteți petrece timpul bucurându-vă de suprafețele în aer liber, nu de buruieni. Vă salvați spatele și eliminați nevoia de ucigași de buruieni care pot fi toxici pentru oameni și animale de companie.

 

Beton ștampilat - câștigătorul clar

 

Dacă vă place aspectul de pavele, dar costul sau întreținerea le-a de pe radar, beton craft vă poate ajuta să găsiți design-ul ideal pavele prin "magia" de beton decorativ! Matrite reale de piatră de beton ștampila și culori personalizate pata de beton vă permit să aveți spații care sunt unic tine.

 beton amprentat

Pavele superbe aduse la tine de beton decorativ ștampilat de ani de frumusețe lipsită de griji și bucurie

 

Sunați astăzi la 0753-688-062sau mergeți online la www.betonamprentat-romania.ro pentru a găsi locația Concrete Craft cea mai apropiată de dumneavoastră și pentru a solicita o consultație gratuită acasă sau virtuală*. Consultați ghidurile noastre digitale de produse și descoperiți numeroasele modalități prin care vă puteți îmbunătăți spațiile interioare și exterioare cu finisaje decorative frumoase din beton.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare