Logo
Home Blog Pret beton amprentat Preturi /m² Beton Amprentat Romania 2022 - Preturi beton amprentat Romania 2022

Preturi /m² Beton Amprentat Romania 2022 - Preturi beton amprentat Romania 2022

Pret Beton amprentat Romania in 2022 : Ofera Pret Pavaje Beton amprentat Romania - PRETURI:€ 30.00 m2

Preturile Betonului amprentat in Romania in 2022

Pardoselile imprimate sunt disponibile la prețuri foarte diferite pe piață, de fapt, pe prețul aceluiași lucru poate afecta în mod semnificativ multe variabile ale șantierului de construcții. Numeroși factori sunt semnificativi, cum ar fi: amplasarea șantierului (care determină un cost de reaprovizionare a betonului care poate determina modificări de preț de până la 30%); grosimea șapei, alegerea materialelor, dimensiunea suprafeței care urmează să fie pavată. Cu toate acestea, deși este dificil să se elaboreze o listă standard de prețuri datorită variabilelor descrise mai sus, putem spune că costul unei podele imprimate pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, înarmat cu plasă electro-sudată, este în jur de un cost pe metru pătrat de
30,00 €.
TOATE PRETURILE NOASTRE SUNT: FARA TVA

Pardoseli din beton amprentat : preturi si factori de cost

Te interesează pardoselile din beton amprentat? Prețuri, principalele tipuri de produse de pe piață, informații despre instalare și multe altele despre Instapro. Aici puteți afla totul despre pardoselile din beton și puteți primi rapid **citate gratuite**.

Vrei să primești oferte personalizate de la companii din zona ta?

 

Pardoseli din beton: prețuri și factori de cost

Pardoselile din beton sunt un tip de acoperire potrivit pentru interioare și exterioare. Acest material, folosit de obicei pentru elemente structurale de mică valoare, devine acum din ce în ce mai important, având în vedere declinările sale cu o valoare estetică și funcțională ridicată. În această secțiune vom descoperi diferitele tipuri de podea cu efect de ciment sau podea din beton turnat, prețurile și caracteristicile lor. Spre deosebire de ceea ce ați putea crede, prețul cimentului nu se numără printre principalii factori în costul unei podele realizate din acest material.

Masa de preț pentru podea de beton

Sunteți interesat de stabilire podea de beton? Prețurile pot fi găsite în tabelul de mai jos, cu indicații și privind furnizarea și instalarea. Cifrele prezentate trebuie considerate excluse de la plata TVA.

Preț complet pentru podea de beton - Prețurile pe metru pătrat Din UN
Podea din beton spatulat 55€ 95€
Podea de microcement 80€ 100€
Gresie din porțelan cu efect de ciment 35€ 60€
Podea din beton turnată în aer liber 25€ 50€
REȚINEȚI că prețurile pot varia în funcție de tipul de lucru care trebuie efectuat, de calitatea execuției acesteia și de regiunea în care vă aflați.

Pardoseli din beton: prețuri și tipuri

Prețul cimentului a fost destul de stabil de ani de zile, dar tehnologia cu care este prelucrat și amestecat a suferit mai multe inovații, ceea ce a dus la următoarele tipuri de podea din beton:

  • Microcement: similar în efectul final cu rășină, microcement sau microtopping, oferă podele din beton la prețuri atractive. Este folosit pentru a crea podele netede și regulate, fără îmbinări sau elemente de discontinuitate, spre deosebire de podelele cu efect de ciment, și merge perfect cu încălzirea prin pardoseală, având în vedere masa termică inerțială ridicată.
  • Ciment spatulat:așezat în grosimi reduse pe o plasă din fibră de sticlă, similar cu ceea ce este accesat pentru rășină epoxidică, cimentul spatulat este materialul perfect pentru pardoselile interioare și pentru acoperiri industriale sau în stil minim. În plus față de prețul cimentului, costul rețelei și aditivii și coloranții (dacă există) vor fi, prin urmare, luate în considerare. Deoarece este așezat pe o plasă, șansa de formare a fisurilor este redusă la minimum. Prețurile pardoselilor din beton de acest tip sunt vizibile în tabelul de mai sus, precum și cele legate de pardoselile din beton turnat.
  • Ciment industrial:podea robustă, masivă și economică. Este folosit în spații industriale sau pentru spații mari de alee în aer liber. Cuplat cu ochiuri electro-sudate, garantează o etanșare la fisuri chiar și cu schimbări largi de temperatură. Prețurile pardoselilor din beton de acest tip depind de imaginile pătrate și de finisajul dorit. În general, pentru cimentul lăsat în stare brută, costul este destul de scăzut, iar suprafețele mari pot fi acoperite rapid cu mașini speciale.
  • Podele cu efect de ciment:printre plăcile de gresie din porțelan nu lipsesc plăcile gri în stil industrial care imită betonul. Acestea sunt plăci reale care creează o podea cu efect de beton, cu un finisaj neted și durabil. Comparativ cu pardoselile din beton văzute până în prezent, în acest caz vor exista îmbinări între o țiglă și alta, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli din beton. Prețul pardoselilor cu efect de ciment din gresie din porțelan depinde de diverși factori, cum ar fi abilitatea profesionistului și dimensiunea plăcilor pe care le-ați ales.
  • Pardoseli din beton în aer liber:podele din beton auto-blocare sunt, probabil, cel mai cunoscut tip de pardoseli din beton în aer liber. Ele sunt așezate pe un pat de nisip cu un ciocan de cauciuc simplu și o mulțime de experiență. Acestea au avantajul de a fi complet detasabile si reversibile intr-un timp scurt, daca te-ai saturat de aceasta pardoseala din beton exterior sau trebuie sa intervii pe podelele care aluneca sub ea. Prețurile pardoselilor exterioare din beton autoblocare sunt mai afectate de așezare, comparativ cu cimentul industrial văzut mai sus.
  • Pardoseli din beton amprentat: în cazul în care cimentul industrial pare urât și nu foarte personalizat, dar sunteți interesat de robustețea și caracterul practic al acestuia, puteți opta pentru o podea de beton turnat. Această suprafață poate imita lemnul, roca sau alte suprafețe mai nobile din beton brut, combinând o așezare rapidă cu celălalt avantaj al prețului. Pardoselile din beton imprimate sunt frumoase de privit, ușor de așezat și ieftine. Ele sunt potrivite pentru spații interioare și chiar exterioare.

Pardoseli din beton: prețuri și sfaturi pentru alegerea

Diferitele pardoseli din beton au prețuri diferite, dar mai presus de toate caracteristici diferite. În această secțiune vom vedea în detaliu ce aspecte să evalueze în funcție de nevoile dumneavoastră. De fapt, în plus față de prețul podelei de beton, este bine să cunoașteți avantajele și dezavantajele, deoarece este o investiție pe termen lung.

  • Versatilitate:versatilitatea în stabilire este o caracteristică comună a podelei cu efect de beton și a podelei din beton turnat. Dacă aveți nevoie de pardoseli exterioare din beton care pot fi demontate rapid, dispozitivele de autoblocare sunt soluția ideală. Apelați la profesioniști serioși pentru a pune pentru un rezultat satisfăcător și durabil, cu o bază de beton. Prețul unei podele de beton, inclusiv de stabilire nu este ridicat în comparație cu alternative, iar rezultatul final al muncii profesionale pot fi văzute.
  • Estetica:microcementul, cimentul spatulat si micro topping-ul sunt cele mai frumoase pardoseli din beton dintre categoriile deja analizate pana acum. Acestea pot lua diferite culori și oferă o suprafață uniformă, coerentă și netedă. Pe lângă faptul că este ușor de curățat, este, de asemenea, frumos să te uiți la. Prețurile acestor pardoseli din beton sunt de obicei peste medie, dar rezultatul final este în valoare de cheltuieli. Tot din acest motiv, este alegerea preferată în casele moderne de lux, cu un stil minimalist.
  • Compatibilitatea cu încălzirea prin pardoseală:toate pardoselile văzute până acum sunt compatibile cu podelele radiante. De fapt, capacitatea mare de căldură inerțială și conductivitatea discretă dau un sentiment de confort picioarelor și ajută la menținerea căldurii pentru o lungă perioadă de timp. Cu un efect de beton podea, prin urmare, puteți avea aspectul exterior al parchetului din lemn, dar rezistența și confortul betonului. Cu acest tip de încălzire puteți economisi pe factura dvs.: de asemenea, evaluați acest lucru în plus față de prețul simplu al unei podele de beton.
  • Rezistenta la intemperii:pentru cei care cauta pardoseli din beton exterior, chiar daca cimentul industrial este mai ieftin, recomandam pardoseli din beton turnat. Finisajul final și tratamentul la care este supus, îl fac mai rezistent la ploaie și soare. În orice caz, pardoselile exterioare din beton oferă performanțe bune atât la căldură, cât și la rece. Prețurile unei podele de beton sunt foarte competitive, dar performanța nu dezamăgește. În orice caz, este bine să vă bazați pe profesioniști serioși care urmează toate prescripțiile necesare, evitând, de exemplu, deteriorarea umidității podelei de beton. Prin urmare, prețul nu ar trebui să fie singurul indicator care vă influențează alegerea.
  • Papuc :dacă aveți nevoie de o suprafață care garantează etanșeitatea completă chiar și cu pete de gheață sau umiditate, există podele exterioare din beton rezistente la gheață cu efect dur. În acest caz, vă recomandăm podeaua reală în comparație cu o podea cu efect gresie din beton, care poate avea o suprafață prea netedă și potențial riscantă. Aceste aspecte, aparent secundare, nu trebuie uitate în plus față de prețul pardoselilor din beton.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile să ia în considerare atunci când alegeți podea efect de beton perfect sau podea de beton imprimat pentru tine. Trebuie sa ai in vedere functia pe care trebuie sa o intareasca pardoseala din beton: pretul este un aspect secundar, pe care noi, cei de la Instapro, te putem ajuta cu serviciul nostru gratuit de cotatii online de la cei mai buni profesionisti din zona ta.

Pardoseli din beton: prețuri și economii cu deduceri fiscale

În cazul în care prețurile pardoselilor din beton vi se par prea mari, nu vă fie frică, există soluția. De fapt, chiar și pentru întregul an 2022, au fost confirmate deduceri fiscale la 50% din cheltuielile de restructurare. În cazul în care de stabilire a podelei efect de ciment sau crearea de pardoseli exterioare din beton se realizează ca parte a unei renovări a clădirii, aveți dreptul să deduceți 50% din suma cheltuită, pentru muncă și material. La momentul declarației fiscale de la contabil sau la CAF, tot ce trebuie să faceți este să prezentați toată documentația referitoare la șantier, facturile emise de companie și dovada plăților prin virament bancar special pentru renovarea clădirii.

Dar avantajele nu se opresc aici: de fapt, veți avea dreptul și la o reducere imediată a TVA-ului pentru montarea betonului imprimat sau a altor etaje. În loc de rata obișnuită, va trebui să plătiți doar 10% pentru o reducere totală care depășește 60%. Acest lucru reduce semnificativ prețurile pardoselilor din beton chiar și în comparație cu tabelul pe care l-ați văzut mai sus. Această rată se aplică forței de muncă și, de asemenea, ofertei, ceea ce duce la o reducere imediată a prețului cimentului.

Pardoseli din beton: prețuri, calitate și economii 

Acum sunteți un expert în pardoseli din beton: prețuri, caracteristici și tipuri (de exemplu, podea cu efect de beton sau podea din beton turnat). Dacă nu mai aveți îndoieli, puteți trimite cererea pentru o ofertă gratuită la Instapro acum. În termen de 24 de ore, cu excepția cazurilor excepționale, veți primi primele citate detaliate de la cei mai buni profesioniști din zona dvs. Încercați să fiți cât mai preciși în cererea dvs., pentru a ajuta echipa noastră italiană să găsească cele mai potrivite companii pentru dvs. și să primiți oferte foarte detaliate și ușor de comparat.

Comparând cotațiile articol cu articol, puteți înțelege în mod clar care este prețul corect pentru pardoselile din beton. Citiți recenziile pe care utilizatorii noștri le-au lăsat celor mai buni instalatori de pardoseli exterioare din beton din zona dvs. Toate aceste informații, complet gratuite, vă vor ajuta cu adevărat să găsiți persoana potrivită pentru casa dvs. Doar tu vei fi cel care va avea ultimul cuvânt despre "dacă" și "cui" încredințează lucrarea. Noi, cei de la Beton amprentat Romania , nu vă vom impune nicio constrângeri. La sfârșitul lucrării vă puteți spune experiența, lăsând o recenzie pentru a ajuta alte persoane.

https://www.betonamprentat-romania.ro/cerere-de-oferta

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare