Logo
Home Blog Beton dezactivat arhitectonic - Ce este si unde poate fi aplicat?

Beton dezactivat arhitectonic - Ce este si unde poate fi aplicat?

Betonul dezactivat arhitectonic: ce este și unde poate fi aplicat?

Când ne gândim la materiale care sunt puternice și durabile în timp, betonul este printre primele care ne vin în minte.

În același timp, este imaginat ca un material gri, monoton, care nu transmite eleganță sau design. Într-adevăr, betonul arhitectonic este o soluție versatilă, precum și frumoasă din punct de vedere estetic și capabilă să atragă atenția. Din acest motiv va prezentam strat de fotografie complet personalizabil.

 

Ce este betonul dezactivat arhitectonic?

 

Betonul arhitectonic este un strat de acoperire pentru suprafețele exterioare care implică utilizarea de fotografiide diferite dimensiuni și grade de expunere.

Este o soluție practică, versatilă și sustenabilă pentru acoperirea mai multor tipuri de suprafețe: pasarele publice, promenade, zone pietonale, piețe, esplanade și intrări în case, magazine și multe altele.

Betonul arhitectural necesită tratamente de întreținere foarte rare în comparație cu alte acoperiri, cum ar fi pietrișul sau plăcile. În plus, face posibilă obținerea unei suprafețe omogene,fără întreruperi sau discontinuități.

 

 Beton dezactivat si pavaje beton cu agregate expuse : caracteristici și personalizare

 

Beton dezactivat a creat gama de betoane speciale si anume beton dezactivat beton spalat piatra spalata beton cu agregate expuse , o acoperire frumoasă din punct de vedere estetic, care nu renunță la siguranță, versatilitate și durabilitate. Acest strat de explozie pentru exterior face posibilă renovarea oricărui tip de spațiu cu gust și precizie. Într-adevăr, cu o grosime de numai 3 mm,puteți renova orice podea sau suprafață fără a îndepărta acoperirea anterioară. În acest fel, timpii de plumb și costurile duc la o reducere semnificativă.

 

Acest strat de împușcat este rezistent, puternic și practic. Acesta poate fi aplicat pe podele, precum și pe suprafețe verticale, cum ar fi pereți, coloane, puțuri decorative etc.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei soluții este absența articulațiilor, întreruperilor sau golurilor în suprafața finală.

Înainte de aplicare, substratul este uniformizat în mod corespunzător și uniformizat pentru a evita deformarea sau neregularitatea în viitor. În plus, absența discontinuităților și întreruperilor elimină problema menținerii articulațiilor curate.

Este un strat foarte rezistent la intemperii, care își păstrează frumusețea neschimbată în timp datorită unor tratamente de întreținere.

 

Betonul arhitectural  respectă toate standardele internaționale de siguranță. Datorită certificărilor sale Din 51130 și Din 51097, care stabilesc standardele pentru călcarea rezistenței la călcare cu picioarele desculțe și piciorul, podelele împușcate sunt antiderapante, antitraume și foarte rezistente la sarcini grele.

Prin urmare, suprafața făcută este la fel de sigură pe cât este de rezistentă. În cele din urmă, sassoitalia® Ideal Work shot de acoperire este complet personalizabil în culori, texturi, finisaje și decorațiuni. În funcție de preferințele personale și de rezultatul final dorit, se poate alege între diferite tipuri de fotografii, cum ar fi rotunde, pietricele, locale sau de spargere. În funcție de nivelul de expunere al fotografiei,textura rezultată poate fi mai mult sau mai puțin dură, pentru o atmosferă mai rustică sau mai elegantă și mai chic.

 

Există mai mult de zece combinații de culori posibile:puteți alege culoarea cimentului (alb sau gri), precum și fotografia, ale cărei variante sunt 5, pentru a crea un strat unic și personalizat.

În cele din urmă, placarea arhitecturală din beton poate fi decorată cu geometrii, texturi și modele încorporate în suprafață. Totul se desfășoară ad-hoc și atent din toate punctele de vedere, de la proiect până la realizare, până la mentenanța în timp.

 

Iată câteva exemple de acoperiri împușcate realizate de profesioniștii Ideal Work:

– aleea care duce la aceasta vila frumoasa a fost realizata cu un strat de culori deschise, asortat cu tonurile vilei, dar in contrast cu lemnul intunecat al usilor si acoperisului. Expunerea împușcat și scăzut, astfel încât să se obțină o suprafață lustruită și omogenă, elegant, precum și practice.

 

beton dezactivat - beton sapalat - piatra spalata

 

pavaj beton dezactivat arhitectonic

 

Beton dezactivat  a creat o podea rezistentă la traficul pietonal și la încărcare, care respectă standardele de siguranță. Diferite culori au fost selectate și combinate cu mai multe texturi și geometrii pentru a crea o podea unică.

 

beton dezactivat

 

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare