Logo
Home Blog Beneficiile betonului amprentat in Romania : Culori si Modele de pavaje beton amprentat in 2022

Beneficiile betonului amprentat in Romania : Culori si Modele de pavaje beton amprentat in 2022

Betonul în sine este un plus grozav pentru casa ta, deoarece este un material durabil și ușor de personalizat. Dacă doresti să-l îmbraci, atunci adăugarea unui finisaj sau ștampilă sunt două moduri de a face acest lucru. Betonul amprentat devine din ce în ce mai mult o alegere populară și dintr-un motiv întemeiat. Dacă nu te-ai gândit niciodată la asta, atunci, acum este momentul.

Suntem este o companie profesională de beton specializată în beton decorativ. Va împărtășim mai multe despre beneficiile alegerii betonului amprentat:

Gama de personalizare
După cum sugerează și numele, betonul amprentat are un model sau un design „ștanțat” pe suprafața sa. Ștanțarea poate imita, de asemenea, aspectul unui alt material, cum ar fi ardezia, cărămidă, țiglă, lemn, marmură sau piatră. Există o mică limită pentru modele și există tot atâtea culori din care să alegeți. Este o modalitate excelentă de a adăuga valoare sau de a oferi betonului vechi un aspect complet nou. Amestecarea diferitelor modele, cum ar fi faianța și piatra, creează un aspect vizual deosebit și un finisaj unic.

Instalare profesionala
Betonul trebuie amestecat, turnat și apoi ștanțat cu modelul. Acestea fiind spuse, betonul amprentat are nevoie de un profesionist calificat și nu este o muncă de bricolaj. Amestecul de beton are nevoie de echilibrul potrivit de apă și pulbere; altfel, riscă să provoace probleme. Prea uscat, iar cimentul se va bomba și se va crăpa; prea umed și finisajul nu poate adera corect la ciment. Un profesionist va garanta un finisaj neted și un aspect de ștampilă de calitate pentru o investiție de lungă durată.

Durabilitate si reparatii
Avand ingrijirea corecta, betonul poate rezista cu usurinta cateva decenii, inainte de a fi inlocuit. Betonul amprentat este la fel de durabil, dar nu la fel de mult ca alte stiluri. Are un risc mai mare de a dezvolta fisuri de-a lungul anilor în comparație cu betonul neamprentat. Cu toate acestea, există modalități de a preveni deteriorarea. Instalarea profesională va garanta că betonul este instalat corect și amestecul este realizat corespunzător. De asemenea, este mai bine să evitați amprentarea betonului pe zonele cu presiune puternică, cum ar fi locul unde vă puteți parca rulota. În schimb, trotuarele și terasele sunt o alegere bună acolo unde există un trafic pietonal mai ușor. Chiar dacă apar crăpături minore, acestea sunt adesea greu de văzut, deoarece fisurile se amestecă în modelul ștampilat.

Îmbunătățește atractivitatea generală
Adăugarea de interes vizual proprietății dvs. este o modalitate sigură de a crește atractivitatea și de a vă face casa să iasă în evidență. Betonul amprentat are multe modele estetice și opțiuni de culoare care pot face exact asta. Culorile pot fie completa casa pentru a atrage atenția acolo, fie se pot amesteca în peisaj. Opțiunea de a imita materiale precum marmura sau piatra naturală adaugă și acel aspect de lux.

Antreprenori de beton în Romania
"Beton Amprentat Team" aduce 15 ani de experiență în beton acasă pentru a vă garanta că obțineți aspectul potrivit. Ne străduim nu doar să îndeplinim așteptările, ci să le si depășim pentru a satisface complet clientul. Oferim beton amprentat decorativ, precum și servicii de spargere, îndepărtare și înlocuire a betonului.

Doresti sa afli pretul lucrarii tale de beton amprentat? Completeaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp:

https://www.betonamprentat-romania.ro/cerere-de-oferta

 

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare