Logo
Home Blog Pavaje beton amprentat Constanta - Oferta de pret

Pavaje beton amprentat Constanta - Oferta de pret

Pret beton amprentat Constanta - Oferta pret m2 pavaje beton amprentat Constanta

De ce să alegi betonul amprentat in Constanta?


 

Ceea ce a fost odată o metodă nepopulară pentru îmbunătățirea drumurilor de acces sau a căilor de beton, betonul imprimat a devenit o modalitate excelentă de a injecta personalitatea în casa ta. Betonul amprentat Constanta permite un numar nelimitat de modele intr-o gama larga de culori, astfel incat sa iti poti garanta ca locuinta ta va iesi in evidență fata de vecinii tai.

Nu numai că această metodă oferă o estetică excelentă, ci vine și cu o serie de beneficii practice! Variind de la formarea unei suprafețe reduse de întreținere, durabilă, care poate dura 20 de ani, până la adăugarea de valoare casei dvs., precum și o rezistență la buruieni.

În acest ghid vom analiza costurile concrete imprimate, factorii care afectează costurile, opțiunile alternative și o mulțime de informații utile pentru a vă ajuta în această decizie importantă.

Cat costa betonul amprentat Constanta?

Costul betonului amprentat Cost +
TVA (Interval scăzut - ridicat)
Costul mediu
Costul m2 de beton amprentat - materiale 1500 € (40m2) - 2,400 € (100m2)  € 1,762.50
Costul aleii din beton imprimate - manopera € 2 ,625 (40m2) -€5,500 (100m2) € 4,062.50
Costul betonului imprimat pe metru pătrat € 25 - € 130 € 77.50

Costurile noastre sunt orientative  - Oferta pret beton amprentat

Când vine vorba de calcularea costului betonului amprentat, trebuie să luăm în considerare două prețuri importante: materialele și forța de muncă.

Materialele în sine pot fi destul de rezonabile, cu un cost mediu de euro 1,762.50, cu toate acestea, deoarece acest lucru nu este un loc de muncă rapid și simplu, costurile forței de muncă pot fi destul de un pic mai mare, în medie în jurul  4,062.50. euro

Costul mediu al aleii de beton imprimate este de 150 Ron m2

 


Alternative la betonul amprentat Constanta

 

Disponibile pe piață astăzi sunt o multitudine de opțiuni diferite aleea, inclusiv beton imprimate. Iată câteva dintre cele mai comune alternative:

  • Pietre de pavaj:Cu o mare varietate de opțiuni, pietre de pavaj sunt foarte populare și sunt disponibile în mai multe culori și modele. Dezavantajul acestor plăci este că se pot scufunda în timp și buruienile încăpățânate vor crește în cele din urmă între ele.
  • Asfalt: Din păcate, deși asfaltul poate fi atrăgător din punct de vedere estetic, este disponibil doar în două culori, fără opțiune pentru modele. Pe partea de plus, asfaltul este extrem de durabil și poate chiar să depăsteze toate celelalte opțiuni de zeci de ani.
  • Beton simplu: Cu beneficii similare cu betonul imprimat, opțiunile simple nu au modele, dar sunt încă disponibile în multe culori.
  • Pietriș: Foarte accesibil, cu mai multe culori și forme, pietrișul poate fi o alegere excelentă pentru cei cu un buget restrâns. Acesta poate fi dificil de a menține, deoarece nu este
    atașat la podea, și se poate răspândi, de asemenea, în casa ta și trotuar în fața aleea dumneavoastră.

Pentru costurile acestor opțiuni (și multe altele) vizualizați calculatoruaral nostru de costuri aleea.

Cat timp durează turnarea betonului amprentat in Constanta?

Timpul necesar pentru a instala betonul imprimat depinde în mare măsură de dimensiunea aleii și de complexitatea modelului. De obicei, acest lucru va fi de 5 - 7 zile pentru instalare plus 1 - 3 zile pentru beton să se usuce.

Factorii care afectează costurile betonului amprentat Constanta

Ca și în cazul intervalului de timp de instalare a betonului imprimat, costul betonului imprimat este afectat de o serie de factori importanți. Aceasta include:

  • Tip de beton:Există mai multe tipuri de beton pentru a alege de la, fiecare cu propria lor etichetă de preț, astfel încât cumpărături în jurul poate fi de ajutor.
  • Dimensiunea aleii sau a traseului: Ca și în cazul majorității proiectelor, suprafețele mai mari necesită mai multe materiale și, ca atare, vă veți confrunta cu timpi de muncă mai lungi și costuri mai mari.
  • Complexitatea de model:Cu un număr foarte mare de modele de a alege de la (cum ar fi pietruite, herringbone și scândură de lemn), costul personalizat imprimate din beton aleea va varia. Cu cât modelul este mai complex, cu atât prețul total al lucrării va fi mai mare.
  • Forma aleii sau a traseului: Nu toate drumurile sau căile sunt drepte înainte pătrate sau dreptunghiuri. Unele sunt înfășurate, circulare sau chiar complet aleatorii. Cu cât forma zonei este mai neobișnuită, cu atât costurile forței de muncă vor fi de obicei mai mari.
  • Starea spațiului curent: În funcție de starea actuală a aleii sau a traseului, costul total va fi afectat.

Considerente privind serviciile de utilități

Este important să verificați dacă orice conducte de gaz sau de apă rulează sub spațiul pe care îl excavați pentru a instala noua alee sau cale. Imaginați-vă fallout dacă ați deteriorat accidental oricare dintre aceste conducte! Tu și casa ta ar fi în pericol de rănire sau daune, plus v-ar fi de natură să rezolve orice probleme cauzate.

Un alt lucru de luat în considerare este faptul că betonul imprimat este alcătuit dintr-o bucată mare, solidă de beton, odată uscată. În cazul în care compania de gaz sau apă trebuie să acceseze conductele, atunci ei vor trebui să crack deschide întreaga alee. În cazul în care acest lucru se întâmplă este extrem de dificil de a patch-uri de reparații de beton imprimate, astfel încât poate fi necesar să re-pune întreaga alee sau cale.

 


Costul betonului amprentat pe metru patrat Constanta

Beton amprentat Constanta -Pret beton amprentat Constanta

Atunci când alegeți să instalați o alee din beton imprimată, este foarte probabil să fiți cotat un preț în funcție de câți metri pătrați este spațiul. Această sumă va varia în funcție de mulți dintre factorii de mai sus, dar majoritatea locurilor de muncă se vor încadra în intervalul de £ 25 - £ 130.

Costul mediu al betonului imprimat pe metru pătrat este de 77,50 lire sterline.

Model imprimate costul betonului

Un alt mod de a descrie betonul imprimat este utilizarea termenului "model de beton imprimat". Deoarece toate căile de beton imprimate sau drumurile de acces sunt ștampilate cu un model, acești doi termeni sunt descrie același loc de muncă. Ca atare, costul mediu de beton imprimat model este de £ 5,825.

Pot instala singur betonul amprentat?

Instalarea betonului amprentat nu este o treabă simplă și rapidă. Este nevoie de zile pentru profesioniști pentru a finaliza și asta este cu anii lor de experiență. În timp ce ai putea încerca să-și asume acest loc de muncă, este recomandat să angajeze un specialist.

Lucrul cu cantități mari de beton aduce o serie întreagă de dificultăți de la greutatea betonului în sine la sarcina dificilă de amestecare a materialului înainte de utilizare. Nu există nici o marjă de eroare aici, odată ce betonul a stabilit că nu poate fi modificat.

Imprimarea modelului ales poate fi, de asemenea, dificilă, deoarece trebuie să se potrivească exact altfel rezultatul final va arăta teribil. În cazul în care aleea dumneavoastră este pe o pantă este, de asemenea, comune pentru beton la piscina la capătul inferior al conduce în sine.

Vă recomandăm să angajați un specialist. Pentru a găsi un local, reputație, comerciant în zona dumneavoastră și de a lua un citat personalizat de instalare din beton amprentat folosi caracteristica noastră Cotatie de Pret Gratuita !.

Întrebări frecvente

Am nevoie de permisiunea de planificare?

Datorită betonului fiind impermeabil, este foarte probabil că veți avea nevoie de permisiunea de planificare. Ca atare, este întotdeauna mai bine să verificați cu consiliul local înainte de a întreprinde orice loc de muncă profesional.

Cum ar trebui sa-mi pastrez betonul amprentat Constanta?

Deși instalarea unei alei de beton imprimate nu este recomandată, întreținerea betonului se poate face ca o treabă diy. Pentru a vă păstra betonul imprimat în căutarea sale cele mai bune ar trebui să vă asigurați că acesta rămâne curat și resigilează-l la fiecare câțiva ani.

Listă de verificare utilă din beton amprentat

  • Betonul amprentat Constanta poate fi personalizat după gustul tău exact și îmbunătățește cu adevărat estetica casei tale.
  • Costul mediu al betonului amprentat este împărțit între materiale și manopera. Costul manoperei  este mai mare datorită naturii complexe și consumatoare de timp a locului de muncă.
  • Este esențial să verificați dacă conductele de gaz sau apă funcționează sub zona în care instalați betonul imprimat.
  • Factorii care afectează costul betonului imprimat includ tipul de beton, complexitatea modelului și dimensiunea spațiului.
  • Vă recomandăm să nu instalați singur betonul imprimat și să angajați un profesionist.
  • https://www.betonamprentat-romania.ro/cerere-de-oferta
Oferta pret beton amprentat Constanta in 2022

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare