Logo
Home Blog Beton amprentat : Optiuni si cum sa alegeti cele mai bune culori 2021

Beton amprentat : Optiuni si cum sa alegeti cele mai bune culori 2021

Beton amprentat: Optiuni si cum sa alegeti cele mai bune culori in 2021

Betonul amprentat este unul dintre cele mai durabile și versatile materiale de pe pământ. În timp ce s-ar putea gândi la ea ca o suprafață numai pentru podele garaj, sau poate blaturi noi, betonul este, de asemenea, fundamentul pentru un facelift acasă, care este atât decorativ și funcțional.

 

Ce este betonul amprentat?

 

În primul rând , betonul nu este ciment- sunt două materiale complet diferite, deși cimentul intră în beton. Betonul este un amestec de ciment, apă, agregate - nisip, ponce, calcar, sau orice altceva este disponibil la nivel local), și amestecuri. Amestecurile sunt compuși sau substanțe chimice care sporesc rezistența și maleabilitatea amestecului de beton. Când ingredientele sunt amestecate și turnate, betonul care se formează este umed și viabil. Se întărește și devine mai puternică pe măsură ce se usucă. Betonul durează aproximativ o lună pentru a vindeca complet sau usca suficient pentru a ajunge la puterea de vârf.

 

În al doilea rând, betonul într-o anumită formă a fost folosit încă din epoca romană - Panteonul, construit în urmă cu aproape 2000 de ani, are cea mai mare cupolă de beton neîncălțată din lume. Romanii au fost primii care au turnat betonul în forme în formă, ceea ce a dus la primele arcade arhitecturale. Din păcate, metodele romane pentru betonul ingineresc nu au supraviețuit căderii imperiului, astfel încât toate aceste cunoștințe au fost pierdute timp de secole.

 

Tehnicile moderne de beton au fost în jur de la începutul anilor 1700, dar numai recent betonul a devenit popular ca element de design, sub formă de beton ștampilat. Dacă aveți copii, sau ați fost vreodată un copil, probabil că ați dabbled în beton ștampilat - inițialele dumneavoastră în chestii umede este un exemplu primitiv.

 

Ce poate face betonul amprentat pentru aspectul casei mele?

 

Când te uiți la idei beton amprentat pe Pinterest, vei vedea că se mai numește și beton modelat sau imprimat. Indiferent de nume, este același lucru - ștampile mari de cauciuc sunt realizate din matrițe și folosite pentru a imprima, sau ștampila, un design în beton în sine. Timbrele sunt atât de detaliate încât este greu de spus dacă te uiți la piatră, cărămidă, pietre pietruite, țiglă sau scânduri de lemn atunci când vezi produsul finit.

 

Iată câteva dintre modalitățile în care puteți utiliza beton ștampilat pe exteriorul casei tale și amenajare a teritoriului dumneavoastră. Observați că unele dintre aceste instalații sunt verticale, astfel încât să puteți actualiza exteriorul casei cu accente de beton amprentat

 

  • Drumuri de acces și pasarele
  • Terase și porch-uri
  • Punți pentru piscine
  • Scaune în aer liber
  • Carcase de ferestre, rame de uși și coloane

beton amprentat

 

Puteți, de asemenea, upgrade interioarele cu beton modelat.

 

  • Subsol pardoseli
  • Blaturi
  • Pereți de accent
  • Backsplashs bucătărie, și accente

Care sunt culorile și modelele pe care le pot alege?

 

Puteți alege culorile și desenele pentru proiectul dumneavoastră ștampilate din beton. Există unele culori și stiluri care sporesc unele stiluri arhitecturale mai mult decât altele, astfel încât să fie atent ca alegerile tale de lucru cu casa ta.

 

Culorile din beton ștampilate se înclină spre tonurile de pământ, deoarece ideea este de a imita pietre naturale, cărămizi și lemn. Aici este un ghid rapid pentru culorile care funcționează cel mai bine pentru modele de beton ștampilate.

 

  • Potențare - o culoare între galben și bej
  • Gri --de la lumină la întuneric
  • Cămilă
  • Terra Cotta
  • Maro --de la bronz ușor la ciocolată neagră

 

Toate aceste culori pot fi personalizate amestecate pentru a crea culoarea exactă pe care o doriți pentru proiectul dvs. Majoritatea proprietarilor de case nu doresc o culoare plată fără nici o adâncime, astfel încât să creați acea adâncime și variații tonale cu o varietate de tehnici care fac betonul să semene cu cărămizi, scânduri de lemn sau orice suprafață aveți în minte.

 

Designul pe care îl alegeți este la fel de important ca și culorile pe care decideți să le utilizați. Acestea sunt unele dintre cele mai populare modele.

 

  • Ashlar - un model aleatoriu repetitiv folosind diferite dimensiuni de ardezie
  • Piatra pietruită - o piatră de suprafață aspră în cinci sau șase forme, poate fi așezată în dreptunghiuri sau într-o formă de ventilator
  • Cărămidă--forme dreptunghiulare regulate, de obicei, aranjate într-un model de grilă
  • Scândură de lemn - scânduri așezate în linie dreaptă, lățimea poate varia în funcție de lemnul individual
  • Flagstone --dale gri aleatoare stabilite într-un model abstract
  • Flagstone - Popular pentru terase și punți de piscină

beton amprentat

De asemenea, puteți adăuga un design secundar în beton. O busolă este populară pe punțile de piscină și în foyers, la fel ca și geckos pe betonul peisajului.

 

Cum poate beton amprentat evidenția diferite stiluri de start, ?

 

Casele de țară sau de fermă sunt încărcate cu tonuri calde de pământ și elemente rustice. Accente aleatorii de piatră sau ardezie, podele "scândură de lemn" și blaturi și chiuvete sunt modalități de a face upgrade cu beton ștampilat.

 

Casele contemporane sau moderne sunt realizate pentru un facelift din beton ștampilat. Toate aceste unghiuri și spații deschise vă permit imaginației să preia o podea extrem de lustruită și lucioasă pe tot parcursul și adăugați o insulă de beton și blaturi în bucătărie. Dacă doriți să încercați mobilier din beton, aceasta este casa care poate scoate acest aspect.

 

Puteți actualiza într-adevăr case formale cu beton, chiar grand Tudor și stiluri federale. O alee de beton amprentat pălărie imită pietruite pietre sau pietricele adaugă recurs bordură dramatice, și puteți continua că uite de-a lungul pasarelei la pridvorul din față. Odată ce vă aflați în interior, o suprapunere de marmură sau beton de piatră adaugă într-adevăr la grandoare.

 

Poate că o fermă sau o casă de nivel divizat stă să câștige cel mai mult cu accente de beton, deoarece aceste stiluri sunt de obicei cele mai cookie-cutter arhitectural. O alee cu model de cărămidă și pasarelă sunt un bun punct de plecare, și vă puteți extinde pe care cu accente de piatră pe aplecare față și ferestre. În interior, o podea subsol aspect de lemn este atrăgătoare și durabilă.

beton amprentat

 

Cum rămâne cu întreținerea betonului ștampilat?

 

Betonul în sine este extrem de durabil și durează zeci de ani - la fel ca amprenta de mână pe podeaua de la subsolul părintelui. Suprafețele din beton ștampilate sunt sigilate, astfel încât acestea sunt rezistente la deteriorarea apei. Din moment ce este turnat și apoi ștampilate, articulațiile și spațiile din model sunt faux - nu există nicăieri pentru mucegai să crească în interior, sau buruieni pentru a pune dețină în afara. Tot ce trebuie să faceți este să spălați suprafețele cu un detergent ușor și să spălați sub presiune exteriorul atunci când faceți întreținerea regulată a casei.

 

După ce ți-ai ales culorile și design-urile, un echipaj profesionist va veni la tine acasă pentru instalare. Există două modalități de a aplica betonul. Primul este ca o suprapunere peste betonul existent, sau ștampilele sunt imprimate pe beton proaspăt turnat. Odată ce betonul este turnat și ștampilat, orice tehnici de evidențiere sau antiquing sunt aplicate înainte de a se întărește.

 

Betonul amprentat este într-adevăr rentabil

 

Încorporarea betonului ștampilat în designul casei tale este o alternativă mult mai puțin costisitoare la alte materiale. Piatra, caramida si lemnul necesita o munca intensa pentru a fi instalata, in timp ce betonul este pur si simplu turnat si stampilat. Dacă doriți să aflați mai multe despre ce poate face pentru casa dvs., contactați-nepentru o consultație gratuită. Echipa noastră de design poate personaliza o actualizare de beton ștampilat pentru casa ta de astăzi.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare