Logo
Home Blog Cat dureaza betonul cu agregate expuse?

Cat dureaza betonul cu agregate expuse?

Cat timp dureaza betonul agregate expuse?

Dacă sunteți în căutarea de a adăuga o notă rustică la spațiul dumneavoastră în aer liber, care necesită puțină întreținere, instalarea agregate expuse în afara proprietății dumneavoastră ar putea fi soluția perfectă. În acest blog, vom fi luați o privire la ceea ce este agregat, beneficiile acestui material unic de beton și cât timp va dura înainte de a trebui să fie înlocuit.

Ce este agregatul expus?

Agregat expuse este un tip de pavaj decorativ, care este fabricat dintr-o bază de beton cu un strat superior expus. Este creat prin stabilirea unei plăci de beton și îndepărtarea lui exterior "piele" de pastă de ciment pentru a descoperi frumos, agregat grosier dedesubt.

 

Datorită rezistenței la alunecare și durabilității sale, agregatele expuse pot fi aplicate la majoritatea instalațiilor de aplată, inclusiv terase, drumuri de acces, punți de piscină și trotuare. De asemenea, este posibil să-l instalați pe mai multe suprafețe verticale, cum ar fi pereții de barieră fonică, fațadele arhitecturale ale clădirilor sau pereții decorativi de sprijin.

Beneficiile agregatelor expuse

Agregat expuse este un tip incredibil de popular de pavaj decorativ datorită costurilor reduse și cerințele minime de întreținere. Cu o instalație agregată expusă, puteți crea un efect uimitor fără a necesita multe materiale și este relativ simplu de instalat dacă lucrați cu un specialist cu experiență.

 

Prin colaborarea cu un specialist profesionist în betonare, vă puteți crea propriile modele unice de pavaj și puteți alege dintr-o gamă largă de culori și texturi pentru a crea un efect care se potrivește casei dvs. De la bazalte și granit la calcar și cuarț, posibilitățile sunt nelimitate.

 

Agregatul expus este, de asemenea, rezistent la alunecare, rezistent la intemperii, durabil și poate fi curățat cu ușurință cu apă, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji că trebuie să plătiți frecvent pentru servicii specializate de întreținere. Instalația dumneavoastră expuse agregate va arata uimitor pentru anii care vor veni, fără scufundarea sau deteriorarea suprafeței de alee de beton sau curtea.

Cât durează agregatul expus?

Dacă vă sigilați pavaj agregate expuse cu sealers penetrante, puteți păstra culoarea naturală și aspectul betonului, fără a lăsa un film în urmă. Acest lucru poate permite, de asemenea, agregat expuse să dureze între 7 și 10 ani, fără a necesita întreținere frecventă, deci este o investiție mare pe termen lung.

 

Cu toate acestea, dacă optați pentru un sealer de beton acrilic de actualitate lucios, acest lucru va da agregatului expus un finisaj rezistent la UV, cu aspect umed. Materialul de etanșare acrilic poate reduce, de asemenea, riscul de colorare, mucegai și eflorescență, dar agregatul va trebui să fie sigilat la fiecare 12 până la 36 de luni.

Contactați experții

Dacă doriți să instalați agregate expuse pe proprietatea dumneavoastră , luați legătura cu echipa noastră dastăzi, oferindu-ne un apel astăzi la 0753-688-062 sau completând formularul nostru de contact online aici pentru a solicita oferta gratuită, fără obligații

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare