Logo
Home Blog Beton amprentat sau Pavele?

Beton amprentat sau Pavele?

Beton amprentat vs pavele

 Beneficii beton amprentat

Deși lemnul a domnit ca material tradițional pentru punți de zeci de ani, proprietarii de case mai recent au explorat nenumăratele opțiuni în materiale dure. Nu e de mirare, fie. Cu atât de multe opțiuni, puncte de preț și modele disponibile, cerul este limita atunci când vine vorba de podele frumoase în aer liber. Una dintre cele mai populare alegeri este beton, sau, chiar mai bine, o terasă din beton ștampilat. Să aruncăm o privire la toate motivele pentru care o terasă de beton ar putea fi cea mai bună selecție pentru casa ta.

Frumusețe

Dacă încă mai credeți că betonul trebuie să fie gri și plictisitor, este timpul să aruncați o altă privire. Materialul poate fi realizat într-un curcubeu de nuanțe și finisat cu orice număr de texturi, timbre, gravură sau stenciling. Una dintre cele mai populare alegeri este o nuanta terra cotta cu o suprafata in relief sau texturata, sau ai putea alege o nuanta bleumarin cu un model subtil in dungi care sa se potriveasca cu exteriorul casei tale. Rezultatul final este o terasă de beton, care este ascuțit în căutarea și funcționale, veți dori o terasă de beton în curtea din față, de asemenea.

Versatilitate

Vorbind despre toate aparențele diferite pe care betonul le poate lua, există un alt mod în care materialul își dovedește versatilitatea: Se toarnă în aproape orice formă vă puteți imagina și formează cu ușurință curbe și curbe în locuri care ar fi dificil de atins cu alte materiale de construcție. Se poate imita chiar și alte materiale hardscape, cum ar fi cărămizi, pavele și piatră naturală.

Eco Friendly

Betonul este de lungă durată, ceea ce îl face o alegere ideală pentru proprietarul conștiinței ecologice. Nu veți folosi resurse naturale, cum ar fi copacii pentru a vă crea podeaua în aer liber și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la substanțele chimice dure care sunt răspândite în fiecare an pe care trebuie să le rețineți și să vă rezeleți puntea. Longevitatea betonului înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să înlocuiți terasa aproape la fel de des ca o punte de lemn.

Durabilitate

Ti-am spus o terasă din beton ștampilat poate dura zeci de ani? Va rezista la tot felul de vreme, inclusiv furtuni, ninsori și ploi constante. Nu este deteriorat de soare, chiar și în cele mai fierbinți climate. Lemnul și alte materiale mai moi pur și simplu nu vor rezista atât de mult timp în aceste tipuri de circumstanțe. Puteți răzui mobilier terasa peste suprafață, fără a-l zgarieturi sau picătură un pahar de vin, fără nicking suprafață.

Întreținere redusă

Cu o întreținere minimă, vă veți bucura să petreceți timp pe terasă pentru anii următori. Deoarece este o suprafață solidă, nu va trebui să pierdeți ore de curățare chit sau reumplerea articulațiilor așa cum ați face cu pietre pe șenile. În plus, există avantajul suplimentar că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la o persoană dragă care se împiedica și cade pe pietre inegale. Betonul este impermeabil la insecte și putregai, spre deosebire de punțile din lemn. În cazul în care ceva se varsă pe o terasă, puteți pur și simplu furtun-l off și să permită Mama Natura să-l usuce off.

O terasă din beton ștampilat poate spori valoarea și funcționalitatea casei tale. Când sunteți gata pentru un nou spațiu în aer liber, acesta ar trebui să fie pe lista de considerente.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare