Logo
Home Blog Cinci motive pentru a alege beton agregate expuse in jurul piscinei dvs

Cinci motive pentru a alege beton agregate expuse in jurul piscinei dvs

Cinci Motive Pentru A Alege Beton Agregate Expuse  in Jurul Piscinei Dvs

Cu atât de multe opțiuni acolo, poate fi copleșitor să alegeți soluția perfectă de pardoseală pentru zona piscinei.

Deci, ne-am rotunjit până primele cinci motive pentru care să alegeți expuse agregate piscina margini pentru tine si familia ta să se bucure de ani de zile să se bucure de ani de zile să vină.

 

1. siguranța pe primul loc

Nu este surprinzător faptul că siguranța vine la numărul unu pe lista noastră de argumente pro pentru beton agregate expuse! Suprafata din jurul piscinei este una dintre cele mai importante zone din punct de vedere al sigurantei pentru familia ta. Combinația dintre copiii care aleargă și o suprafață umedă este suficientă pentru a stresa orice părinte, așa că haideți să vă oferim liniștea de a avea piscină antiderapantă.

Betonul agregat expus oferă aderență și tracțiune pe care alte materiale nu le oferă. Deloc surprinzător, betonul agregat expus la alunecare este unul dintre cele mai populare finisaje din Australia, iubit de consiliile locale și autorități pentru împrejurimile piscinelor publice.

2. păstrează-i răcoarea sub picioare

Betonul agregat expus nu se încălzește la fel de tare ca alte tipuri de pardoseli, motiv pentru care este opțiunea preferată pentru împrejurimile piscinei. Un avantaj al agregatului este că disipează căldura și menține suprafața rece în acele zile toride de vară.

Eliberează căldură încet, astfel încât, chiar dacă se poate încălzi ca toate suprafețele, nu va fi dureros, făcându-l tolerabil chiar și pentru cei cu piele sensibilă.

3. ușor de întreținut

Cu toate acestea, un alt beneficiu al betonului agregat expus este natura sa de întreținere scăzută. Spre deosebire de alte suprafețe, cum ar fi terasele care au nevoie de lustruire regulată și golurile dintre plăcile care au adesea nevoie de curățare, nu va provoca proprietarilor de case o durere de cap.

Cu foarte puține goluri, textura betonului agregat expus nu lasă multă murdărie să se așeze în el, așa că necesită doar un furtun ocazional în jos sau spălare sub presiune pentru a păstra curățenia. Întreținerea minimă este un câștig în cărțile noastre!

4. trece testul timpului

Amestecul de pietre și ciment din betonul agregat expus formează un material durabil și de lungă durată, perfect pentru împrejurimile piscinelor, unde suprafețele sunt predispuse la eroziune.

Cu proiectul dumneavoastră de acoperire a piscinei, vom sigila profesional suprafața pentru a-i păstra frumusețea și aspectul natural mult timp după ce ne-am făcut treaba.

5. alegeri nesfârșite de design

Nu în ultimul rând, betonul agregat expus oferă opțiuni nesfârșite de design, venind într-o gamă largă de culori, forme și dimensiuni.

Cu o margine de piscină agregată expusă, veți putea alege dintr-o serie de stiluri personalizate pentru a se potrivi perfect piscinei dvs.

Terasarea piscinei noastre este o completare personalizată și elegantă a spațiului dumneavoastră exterior nou sau renovat.

discutați cu un instalator specializat 

 Suntem pasionați de fiecare proiect și prosperăm ajutând la crearea celor mai bune îmbunătățiri ale casei.

Dacă doriți să discutați cu unul dintre meseriașii noștri specializați despre următorul proiect de îmbunătățire a locuinței, vă rugăm să contactați: 0753688062

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare