Logo
Home Blog Pret /m² Beton Amprentat Romania - Preturi beton amprentat Romania

Pret /m² Beton Amprentat Romania - Preturi beton amprentat Romania

Ca orice amenajare acasă, există adăugiri high-end și există alternative low-end, adesea neataționale din punct de vedere estetic. Cu beton, îl puteți lăsa simplu și gri ca în ziua în care a fost turnat sau puteți transforma acea placă de drab în fab cu beton ștampilat.

Cu beton ștampilat, opțiunile de culoare și design sunt aproape nelimitate. Singurele limite sunt imaginația și bugetul tău. Iată o privire la cât de mult va costa pentru a transforma pasarela drab sau aleea într-un showtopper!

Cat costa turnarea betonului amprentat in Romania?

În timp ce costurile de bază de beton ștampilate între 8 dolari și 12 dolari pe metru pătrat, proiecte mai implicate pot fi la fel de scumpe ca 18 dolari pe metru pătrat. Cât de mult veți ajunge să plătiți pentru betonul ștampilat variază foarte mult, în funcție de prețurile pentru materiale și forță de muncă și de cât de complex este locul de muncă. Cel mai accesibil beton ștampilat folosește doar o singură culoare și un model. Instalațiile mai scumpe includ modele multi-model cu efecte speciale de colorare.

De asemenea, ține cont de câteva costuri suplimentare. Dacă scoateți betonul anterior, trebuie să adăugați costul dezmembrării și aruncării materialelor vechi. O măsură de reducere a costurilor este de a turna pur și simplu beton nou ștampilat peste placa existente.

Iată o defalcare a costurilor:

Proiect de bază:

  • 8 dolari la 12 dolari pe metru pătrat
  • Un model de ștampilă
  • O singură culoare

Proiectul Mid-Range:

  • 12 dolari la 18 dolari pe metru pătrat
  • Modele contrastante
  • Frontierele
  • Mai multe culori

Proiect high-end:

  • 18 dolari sau mai mult pe metru pătrat
  • Cel mai realist aspect
  • Modele și culori multiple de ștampilă
  • Desene și modele marcate
  • Colorare detaliată a mâinilor

Costul total va varia în funcție de locația, dimensiunea și complexitatea proiectului, costul materialelor și al forței de muncă.

Cât de mult este o terasă de beton ștampilat în Romania ?

Terasa medie este de aproximativ 100 de metri pătrați. Prețul proiectului dumneavoastră va depinde de cât de multe detalii și complexitate sunt prezentate în proiectul final. Iată o defalcare a ceea ce ar putea costa:

  • Proiect de bază: 1.644 euro
  • Mid-Range Project: 2.416 euro
  • High-End Project: 3420 euro sau mai mult, în funcție de complexitatea proiectului.

Cat de mult este o alee de beton amprentat?

Aleea medie de două mașini măsuri de 16 picioare x 40 de metri, sau 640 de metri pătrați. În timp ce prețurile pot varia cu cantitatea de detalii pe care o doriți pe suprafața dvs., aici este o idee despre cât de mult va costa instalarea unei alei de beton ștampilate:

  • Proiect de bază: 5.120 dolari
  • Mid-Range Project: 7.680 dolari
  • High-End Project: 11.520 dolari sau mai mult, în funcție de complexitatea proiectului.

Cât de mult este o pasarelă amprentata?

Costul unei pasarele depinde de multe variabile. Costul variază de la 6 dolari la 12 dolari pe metru pătrat sau mai mult, în funcție de cât de mult detaliu pe care doriți pe suprafața dumneavoastră. Pasarelele pot varia drastic în mărimea lor, deci este dificil să se proiecteze un cost total mediu. O consultare rapidă cu un contractant vă poate oferi o idee despre cât de mult va costa o pasarelă nouă din beton ștampilat.

Buget-Friendly Sfaturi:

Ca în orice proiect de acasă, există produse scumpe, premium și există alternative low-end, adesea neaplicabile. Cu beton, îl puteți lăsa gri simplu și își va îndeplini datoria pentru o investiție minimă. Sau, puteți să-l molid, să-i dați o anumită textură și culoare și să transformați acea placă într-un ochi-catcher. În timp ce puteți merge toate afară și de a spori beton cu timbre, piei, și instrumente de texturare, există o mulțime de oportunități de design care nu va rupe banca și încă mai oferă recurs bordură. Iată câteva idei despre cum să vă păstrați proiectul în limita bugetului:

  • Faceți lucrarea în etape. Poate aborda aleea din față și pasarelă un an, apoi terasa curte sau punte piscina mai târziu.
  • Se amestecă beton ștampilat cu beton simplu mai puțin costisitoare. De exemplu, instalați o alee tradițională din plăci gri cu o margine de beton ștampilat.
  • Dacă aveți o suprafață mare de acoperit, alegeți un design de bază. Acestea sunt mai ușor și mai rapid de utilizat, reducând costurile.

Cum se compara costul betonului stampilat cu alte materiale de pavaj?

În timp ce costul de beton ștampilat poate fi inițial mai mare decât asfalt sau beton simplu, este comparabilă sau poate fi chiar mai ieftin decât instalarea de piatră, cărămidă sau pavele prefabricate. Motivul principal? Muncii. Contractorii consideră că este mai economic să se toarne beton și să aplice un model, mai degrabă decât de transport și locul unități individuale de pavaj de mână. Pavele va costa cel mai probabil 4 dolari la 20 dolari pe metru pătrat, în funcție de design-ul dumneavoastră.

De asemenea, țineți cont de alți factori importanți atunci când se ia în considerare costul betonului ștampilat:

  • Longevitate: Betonul ștampilat poate dura zeci de ani, mult mai mult decât alte materiale de pavaj, ceea ce poate adăuga până la economii mari în timp.
  • Întreţinerea: Betonul ștampilat este relativ ușor de întreținut ore suplimentare. Pur și simplu spălați și resigilați betonul periodic.
  • Creșterea valorii de revânzare: Betonul ștampilat adaugă atracție și valoare estetică casei tale. Acest lucru vă permite să maximizați rentabilitatea investiției.

Oricare ar fi bugetul dvs., beton ștampilat este un mod frumos de a adăuga valoare și de a reduce recursul la casa ta. Când sunteți gata pentru a trece mai departe cu proiectul dvs., contactați profesioniștii cu experiență de la Beton amprentat Romania si cereti o oferta de pret

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare