Logo
Home Blog Cum sa alegem corect betonul agregate expuse pentru aleea dvs

Cum sa alegem corect betonul agregate expuse pentru aleea dvs

Cum sa Alegem Corect Betonul Agregate Expuse Pentru Aleea Dvs.

Când vine vorba de alegerea agregat potrivit pentru aleea noi, este comun să se simtă copleșit cu alegeri și informații. De la căutarea inițială prin reviste nesfârșite și fluxuri de social media, până la aprovizionarea cu mostre și excursii la nenumărați furnizori, este ușor de văzut de ce.

Cu atât de multe culori și opțiuni agregate diferite, va dura, fără îndoială, timp pentru a ajunge la o decizie finală. Deci, am făcut alegerea mai ușor pentru tine cu aceste sfaturi la îndemână cu privire la modul de a alege dreptul de agregate pentru aleea ta.

discutați cu experții

Fie că este vorba de o construcție nouă sau de o renovare a locuinței existente, primul pas este să întrebați experții! Pentru construcții noi, discutați cu arhitectul sau designerul pentru a obține un desen randat al culorii finale a casei exterioare. Ar fi chiar mai bine pentru a obține un specimen de culoare, dacă este posibil. Dacă refaceți aleea casei existente, asigurați-vă că faceți fotografii ale culorii existente a casei. Înarmat cu aceste instrumente, puteți contacta apoi furnizorul local agregat (vă sugerăm, desigur, să luați legătura cu Perth expuse agregate) și aranja să se întâlnească, luând cu tine specimene și fotografii pentru a obține sfaturi de la experți.

personalizați-vă agregatul

Când vine vorba de a decide, unul dintre cele mai bune instrumente pe care le aveți la dispoziție este furnizorii înșiși! Prin partajarea cu ei specimene și fotografii, ei pot lucra cu tine pentru a alege cel mai bun amestec agregat. Aici, la Perth expuse agregate, avem propria noastră gamă premix de agregate pe care le puteți vizualiza aici. Cu toate acestea, agregatul este foarte personalizabil, astfel încât gama noastră nu se limitează la aceste culori. Lucrați cu echipa noastră pentru a adapta o combinație de pietricele și pietre care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

alege-ți culoarea betonului

Este important să rețineți că nu este vorba doar de agregatul pe care trebuie să-l luați în considerare, ci și de culoarea betonului. Majoritatea furnizorilor oferă betonul și agregatul amestecat și gata de turnare, înainte de a fi setat și expus prin tehnici de sablare. Dar asigurați-vă că pentru a decide dacă doriți beton pentru a fi colorate. Experții vor ști ce beton de culoare funcționează cel mai bine cu anumite agregate, așa că cel mai bine este să le întrebați în întâlnirea dvs.

decide cu privire la textura de beton

Atunci când alegeți textura potrivită pentru aleea agregată expusă, există câteva întrebări pe care trebuie să vi le puneți.

  • Aleea este folosită în principal pentru mașini?
  • Vei fi de mers pe jos desculț pe aleea în mod regulat?
  • De ce nivel de drenaj aveți nevoie?

De exemplu, dacă vă așteptați să meargă desculț pe agregate o mulțime, atunci un agregat mai fin este cel mai bun pentru confort. Sau, dacă doriți un drenaj bun și mai multă tracțiune pe aleea dvs., atunci este necesar un amestec mai grosier pentru a ajuta la răspândirea apei și pentru a preveni alunecarea și deraparea în timp ce conduceți.

obțineți o probă agregată expusă

După ce ați vorbit cu furnizorul și ați găsit câteva opțiuni care vă plac, asigurați-vă că cereți mostre. Apoi, înapoi la domiciliu sau pe site-ul de construcție, locul de probe în zona definită a aleii și uita-te la modul în care funcționează împotriva culorii casei (în cazul în care este o casă existentă) sau lângă eșantionul de specimen (pentru o nouă construcție) și zonele înconjurătoare. Văzându-l în iluminarea exactă și poziția în care va fi este o modalitate foarte bună de a vizualiza rezultatul final și, în cele din urmă, de a alege cea mai bună opțiune.

Sperăm că aceste sfaturi vă ajută atunci când alegeți aleea agregat expuse. Există o mulțime mai mult în cazul în care acestea au venit de la atunci când vorbesc cu unul dintre membrii echipei de la Perth expuse agregate! Ne-ar fi fericit să discute cea mai bună soluție pentru aleea dumneavoastră noi.

experți perth în agregate expuse

 suntem pasionați de fiecare proiect și prosperăm ajutând la crearea celor mai bune îmbunătățiri ale casei.

Dacă doriți să discutați cu unul dintre meseriașii noștri specializați despre următorul proiect de îmbunătățire a locuinței, vă rugăm să contactați: 0753688062

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare