Logo
Home Blog Grosimea betonului amprentat in 2022 - Oferta pret beton amprentat in 2022

Grosimea betonului amprentat in 2022 - Oferta pret beton amprentat in 2022

Cat de groasa ar trebui sa fie o placa de beton amprentat?

Pasarelele sunt un proiect popular de beton pentru servicii rezidențiale și comerciale. Spre deosebire de parcări și drumuri de acces, pasarelele și trotuarele sunt, în general, concepute pentru traficul pietonal. Explorați grosimea comună, când să luați în considerare opțiunile de armare și modul în care vă poate ajuta să creați o pasarelă din beton de încredere.

În cele mai multe situații, turnăm un trotuar de beton gros de 6-7 centimetri. Această grosime este mai accesibilă decât o placă mai groasă și oferă suficientă durabilitate pentru utilizarea tipică. Atâta timp cât pe pasarelă funcționează doar traficul pe jos, cărucioarele de mână și bicicletele, vă veți bucura de o suprafață de lungă durată.

De ce contează grosimea betonului amprentat

Grosimea betonului este un factor esențial, dar nu este singurul. Ai nevoie de o echipă de pavaj calificată și de un mix de înaltă calitate pentru a te asigura că pasarela ta este netedă, sigură și este o investiție valoroasă. Instalarea necorespunzătoare poate duce la o suprafață nesigură de instalare este incredibil de consumatoare de timp și dificil de realizat cu instrumente comerciale și expertiză. Odată ce alegeți o echipă de încredere care recomandă un produs de calitate, discutați despre aceste două beneficii ale unei pasarele groase și fiabile.

Durabilitate

O pasarelă crăpături și chips-uri pentru o serie de motive, dar unul comun este o placă subțire. Lucrați cu echipa noastră de la Preturi Beton Amprentat Romania • Oferta de Pret / m² in Romania -Beton Dezactivat Romania • Oferta de Pret / m²:Beton dezactivat Fosforescent Romania (betonamprentat-romania.ro) pentru a vă asigura că întreaga pasarelă are o grosime de cel puțin 6-7 cm. Această placă generoasă găzduiește traficul pe jos acasă sau într-o locație comercială și este proiectată să dureze ani de zile cu o întreținere minimă.

Apariție

O pasarelă groasă, instalată profesional din beton, este o componentă atrăgătoare în amenajarea teritoriului. Creați o pasarelă la grădina sau piscina din curte pentru o cale elegantă și sigură. În locațiile comerciale, un trotuar gros, neted din beton, cu suprafață netedă, este ușor de întreținut și dirijat traficul.

Instalarea profesională este cheia unui finisaj frumos. Echipa ta de pavaj nu se toarnă doar o lespede și-l numesc o zi. În schimb, procesul necesită o planificare atentă, pregătirea fundației, turnarea și netezirea. O suprafață netedă este una dintre cele mai dificile caracteristici de realizat atunci când lucrați cu o echipă neexperimentată.

Cum consolidarea afectează trotuare

Materialele de etanșare și alte tehnici de armare pot fi utilizate pentru a prelungi durata de viață a pasarelei sau pentru a-i îmbunătăți ratingul de greutate. Discutați aceste servicii cu echipa pentru a afla mai multe despre cele mai bune modalități de a vă proteja trotuarul de încărcăturile grele și de efectele meteorologice.

Armatura

Barele de oțel sunt utilizate în proiecte comerciale de construcții pentru a consolida componentele din beton. Betonul este turnat în jurul unui cadru de rebar pentru a îmbunătăți ratingul de greutate. Este un plus comun pentru zonele în care se așteaptă să funcționeze echipamente grele, dar rareori utilizate în construcția pasarelelor.

Nu numai că costă mai mulți bani pentru a adăuga această armare, dar crește și costul întreținerii și reparațiilor în viitor. Discutați opțiunile de armare cu echipa dacă intenționați să conduceți frecvent echipamentul pe trotuar, dar altfel nu vă așteptați să-l utilizați. De obicei, trotuare grele de utilizare sunt turnate până la 8 cm grosime, dar rareori primesc armare rebar.

Rosturi de expansiune

Iernile în Romania, iar zona înconjurătoare poate fi aspră. Temperaturile de congelare și ciclul anual de îngheț / dezgheț pot crește riscul de fisuri în pasarelă. Pentru a preveni crăparea timpurie, unele pasarele folosesc rosturi de dilatare și articulații de control. Aceste linii permit betonului să se extindă cu un risc mai mic de fisurare. Întrebați dacă acest serviciu este aplicabil proiectului dumneavoastră de pasarelă sau trotuar.

Servicii de sigilare

O altă tehnică comună de armare este un strat de etanșare. Lumina directă a soarelui, ploile abundente și ninsorile pot afecta suprafața pasarelei. Reduce riscul de gropi, fisuri și alte probleme prin întrebarea despre un strat de etanșare ca pas final în proiectul de beton amprentat

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare