Logo
Home Blog Pret beton amprentat Covasna Oferta pret beton amprentat Covasna - Pavaje beton amprentat Covasna

Pret beton amprentat Covasna Oferta pret beton amprentat Covasna - Pavaje beton amprentat Covasna

Paveje din beton amprentat pentru uz exterior Covasna

Pavajele din beton amprentat Covasna va permite să dați frâu liber imaginației dvs., deoarece este desenată, colorată și imprimată pentru a recrea efectul blocurilor de piatră, cărămizilor, pavelelor și a altor materiale, cum ar fi roca, ceramica și lemnul.

 

Spre deosebire de pardoselile tradiționale din beton exterior, betonul imprimat poate fi decorat, definit în formă și culori, rezistă la sarcini grele, iar dacă este tratat cu rășini speciale, devine extrem de rezistent la utilizare și abraziune în comparație cu pardoselile tradiționale din beton.

 

Este o soluție monolitică, adică acest sol nu se îndoaie și nu suferă compactare, dar își păstrează în timp caracteristicile fără a suferi modificări din cauza traficului pietonal sau a vehiculelor.

 

Caracteristicile sale de personalizare și rezistență îl fac deosebit de potrivit pentru acoperirea suprafețelor exterioare, cum ar fi:

1 - Terase

2 – Garaje

3 - Rampe

4 – Culoar

5 - Subsoluri

6 – Marginile piscinei

7 – Parcări

8 – Locuri

... și multe altele

 

beton amprentat
Marginile piscinei cu podea din beton amprentat

 

Este o soluție de acoperire extrem de ductilă, care se adaptează și la renovarea interiorului și exteriorului, pentru suprafețe mari sau mici.

 

Prețul și costurile de realizare sunt bine definite în comparație cu acoperirile din piatră sau podelele cu autoblocare, deoarece șapa și finisarea se realizează într-o singură etapă și totuși nu este necesar să se adauge prețul elementelor auxiliare, cum ar fi și binele, marginile și altele.

 

Pardoselile exterioare cu beton amprentat

 

IDEAL PENTRU PARDOSELI ACCESIBILE VEHICULELOR

Betonul amprentat Covasana denumit si beton imprimat Covasna este perfect pentru pardoseli accesibile vehiculelor, cum ar fi rampe, parcări și drumuri de acces

Accesibilitatea la vehicule este o caracteristică importantă a solului imprimat. Cu toate acestea, grosimea podelei variază în funcție de sarcinile pe care acoperirea va trebui să le suporte.

Ca indicație, în funcție de sarcina care urmează să fie suportată, grosimea trebuie să măsoare:

 

1 – 8-10 cm pentru zonele pietonale, supuse traficului pietonal ușor sau continuu

2 – 13-15 cm pentru zonele supuse traficului de vehicule ușoare (autoturisme și vehicule mici)

3 – 18-20 cm pentru zonele supuse traficului de vehicule medii-grele (camioane și mașini grele)

 

Deoarece este posibil să se decidă grosimea în raport cu utilizarea suprafeței, acesta poate fi utilizat și în situații de trafic de vehicule grele și în crearea de rampe de acces, alei sau străzi.

În comparație cu podeaua clasică de auto-blocare sau din piatră naturală, pe lângă avantajele estetice evidente, are multe avantaje funcționale:

 

1 – nu este supus compactării și tasării

2 – este mai puțin sensibil la variațiile de temperatură

3 – elimină problema buruienilor care cresc între pietre

 

Datorită rășinilor de protecție care sunt aplicate la suprafață, acesta devine, de asemenea, rezistent la mucegai, praf și absorbție,facilitând curățarea drumurilor de acces, rampelor și garajelor, adesea supuse petelor de ulei și ușor deteriorate de trecerea vehiculelor.

 

În general, trotuarele exterioare vechi pot fi renovate pur și simplu prin acoperirea suprafeței existente pentru a obține efecte unice într-un timp scurt; în funcție de sezon și de condițiile site-ului, aplicatorii sunt, de fapt, capabili să realizeze, ca indicație, 200 m2 de pavaj  de beton amprentat sau beton ștampilat în 1-2 zile.

 

Rampa carrabile esterna in cemento stampato
Trotuare exterioare vechi pur și simplu prin acoperirea suprafeței existente

 

Beton anti-pată

Ca o pată anti-pată,podeaua din beton amprentat,imprimată este deosebit de potrivită și pentru acoperirea spațiilor interioare, cum ar fi subsoluri, rampe, porch-uri sau garaje; orice loc supus umezelii sau petelor (ulei sau alimente și băuturi) care, datorită formulei exclusive a rășinilor de protecție, nu mai prezintă un risc pentru suprafețe.

 

Cu toate acestea, deși rășina protejează suprafața podelei, se recomandă curățarea imediată a petelor pentru a facilita îndepărtarea lor.

 

EFECTELE CARE POT FI REALIZATE CU BETONUL AMPRENTAT IMPRIMAT

COVASNA

Podeaua ștampilată  Covasna sau betonul amprentat Covasna  este  o soluție care se adaptează la mai multe personalizări ale clientului. Există culori infinite, nuanțe și forme disponibile. Datorită matrițelor specifice pentru pardoselile ștampilate putem reproduce efectele tipice ale căilor de piatră, blocurilor de rocă și lemnului. În plus, se pot insera modele, cum ar fi forme geometrice.

 

Culorile disponibile variază de la gri cenușiu la roșu cărămiziu, de la albastru cer la roz. Cel mai important avantaj al acestor colorații este că ele rămân neschimbate în timp și totuși își păstrează stilul modern și unic.

 

Pavaje beton amprentat Covasna
Podea imprimată cu modele geometrice

 

Texturi diferite din care să alegeți

Spre deosebire de pardoselile tradiționale din beton, plate și monotone, cu acoperiri din beton imprimate, puteți alege modelul și textura pe care le preferați dintr-o gamă largă.

 

Culori: mai mult de 500 de combinații posibile

Alegerea culorii este mai elaborată. Componentele utilizate în colorarea betonului sunt două: Color Hardener și Release Agent Liquid. Colur Hardener este un colorant de întărire pentru pardoseli care permite colorarea de bază a betonului în 29 de culori standard; Agentul de eliberare lichidă este un agent de eliberare a lichidului care permite nuanțarea și definirea nuanței pe suprafața solului. În total, având în vedere toate combinațiile posibile între culorile standard și cele de nuanță, există mai mult de 500 de combinații disponibile.

Cel mai important aspect al culorii betonului este rezistența sa totală: datorită aplicării unei rășini protectoare, culoarea betonului nu se deteriorează, nici dacă este supusă unei expuneri solare prelungite, nici acțiunii razelor UV. Cu toate acestea, trebuie clarificat faptul că culoarea solului nu este dată de rășină, ci de beton, colorat în timpul amestecului.

 

sfumature del pavimento stampato

culori beton amprentat covasna

 

Decoratiuni unice si personalizate

Așa cum am menționat mai devreme, este o suprafață monolitică, adică nu constă din plăci sau blocuri ștampilate; este creat cu un singur jet de beton. Pentru această procedură este necesar să se taie podeaua pentru a aplica îmbinări de control necesare pentru a promova contracțiile naturale ale betonului și, astfel, pentru a crea rosturi de dilatare.

 

Dacă doriți, reducerile în cauză pot fi ascunse în două moduri:

 

1 – Prin aplicarea de rame decorative de diferite forme, culori și dimensiuni. Odată aplicate, aceste cadre formează o legătură între cele două suprafețe care ascund îmbinările și decorează podeaua.

2 – Prin crearea de motive decorative de formă circulară, formate dintr-o serie de elemente florale divergente de centru. Se poate alege din diferite fantezii și culori.

3 – Prin crearea de decoratiuni geometrice precum cele ale parcului tematic Miragica din Puglia, care acopera o suprafata de peste 12000 mc si sunt capabile sa reproduca efecte spectaculoase prin adaptarea la diferite arii tematice.

 

PODEA IMPRIMATĂ SAU DIN BETON?

 

Podeaua imprimată este o soluție mai bună, deoarece este mai rezistentă (datorită tratamentelor de protecție, această soluție este de două ori mai rezistentă la uzură și abraziuni ale unei podele normale de beton) și mai rapidă pentru a fi atinsă (și totuși mai ieftină).

 

Superioritatea podelei imprimate este, de asemenea, evidentă din punct de vedere estetic: în plus față de aplicarea cadrelor și modelelor decorative, este posibil să se creeze modele decorative care sunt imposibil de realizat cu beton normal.

 

TRATAMENTE INIȚIALE

 

În faza de construcție, se aplică o serie de tratamente pentru a îmbunătăți calitatea și durata solului. Mai exact, tratamentele sunt două:

1 – aplicarea unei rășini protectoare care protejează podeaua de lumina soarelui și razele UV și face solul rezistent la mucegai, praf și absorbție

2 – aplicarea agentului de eliberare a pulberii: o pulbere de eliberare colorată care îmbunătățește rezistența la abraziuni și uzură.

 

ACOPERIREA UNEI PODELE EXTERIOARE VECHI CU BETON IMPRIMAT

 

Doriți să acoperiți o podea existentă, pătată și utilizată? Cu Ideal Work este posibil!

Cu ajutorul unui expert care va evalua fezabilitatea lucrării și va decide dacă să utilizați sau nu șapă existentă, veți putea alege podeaua cea mai potrivită pentru cerințele dvs. În acest caz, aplicarea acestei soluții necesită o procedură diferită de aplicarea tipică a condițiilor normale: în conformitate cu dimensiunea șapei subiacente, cea mai potrivită opțiune va fi aleasă între TOPFLOOR, specific pardoselilor cu o grosime de 1-2 cm, sau BETONTOP, pentru soluții cu o grosime cuprinsă între 2 și 6 cm.

 

Soluții de continuitate între interior și exterior

În conformitate cu celelalte acoperiri oferite de Ideal Work, pardoselile din beton imprimat pot fi aplicate și în interiorul sau în afara casei tale. Acesta vă permite să mențineți o continuitate estetică între etajele casei dvs.

 

Dacă doriți ca podeaua bucătăriei sau a camerei de zi să fie aceeași cu trotuarul exterior sau suprafețele pridvorului sau dacă nu doriți nicio diferență stilistică între alee și garaj, acoperirile din beton sunt ideale!

 

pavimento in cemento stampato esterno
Podea din beton imprimată

 

ALTE IDEI PENTRU PARDOSELI DIN BETON IMPRIMATE

 

În concluzie, pardoselile din beton imprimat sunt o soluție care unește:

 

1 - Personalizare excelentă

2 – Viteza de construcție

3 – Rezistență ridicată

4 – Întreținere redusă

 

Dacă luăm în considerare aceste oportunități, pe lângă toate locurile clasice pe care le-am menționat deja, putem folosi această aplicație și pentru:

 

1 – Parcuri tematice

2 - Campinguri

3 – Mall-uri

4 – Zone pietonale

5 – Piste de biciclete

 

EXEMPLE DE APLICAȚII

 

Printre locurile în care Ideal Work a intervenit cu succes se numără două parcuri tematice printre cele mai mari din lume, care în fiecare an întâmpină peste 17 milioane de vizitatori: Disneyland Paris și Gardaland în Peschiera del Garda.

 

Gardaland

Ideal Work a creat și solurile din gardaland. Scopul acestor noi soluri a fost de a reduce întreținerea parcului. Scopul care a fost atins: a fost posibilă anularea depresiunilor și a tasării din cauza uzurii solului, reducerea daunelor cauzate de șocurile termice și eliminarea problemei buruienilor care cresc între pietre. Ideal Work a renovat însă pasarelele pietonale, modernizându-le cu efectele lemnului, pietrei naturale, pietrei și ceramicii.

 

Pavimento stampato Gardaland
Sol tipărit din Gardaland

Descoperă proiectul!

 

Disneyland

În 2016, Ideal Work a acceptat provocarea de a crea culoarul celui mai mare parc tematic din Europa. Acestea au trebuit să reflecte atmosfera fermecată a parcului și, în același timp, să fie foarte rezistente pentru a susține traficul pietonal greu. Ideal Work a realizat, prin urmare, diferite tipuri de pardoseli imprimate, potrivite pentru parc. În detaliu, pardoselile au recreat finețea efectului ceramic și eleganța efectului lemnos.

 

BETON AMPRENTAT JUDETUL COVASNA

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare