Home Beton amprentat Romania Beton amprentat judetul Arad
Contacteaza-ne:   0753.688.062

Beton amprentat judetul Arad

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Beton amprentat judetul Arad Cerere de oferta

Pret Beton amprentat Arad - Oferta pret pavaje beton amprentat Arad in 2022

Pret Beton amprentatCat costa betonul amprentat Arad ? Care este pretul pe m2 de beton amprentat Arad ? Cat costa turnarea in Arad ? Care sunt particularitatile betonului  amprentat Arad? Încercăm să vă răspundem la toate întrebările.

Beton amprenat Arad : cum functioneaza?

Betonul amprentat Arad , cunoscut și sub numele de beton imprimat Arad,beton stantat Arad  sau beton stampilat Arad , aparține familiei de betoane decorative. Este proiectat din aceleași componente ca și betonul standard, dar ceea ce îl diferențiază constă în punerea sa în aplicare.

Într-adevăr, după ce betonul a fost turnat în cofraje și netezit, coloranții de întărire și pulberea non-stick sunt aplicate pe suprafața sa pentru a-i da umbra dorită și a-l face mai puțin lipicios. Apoi, matritele sau amprentele sunt imprimate pentru a scoate formele alese.

După 12 ore de uscare, structura este gata, întărită și complet uscată. Cu toate acestea, înainte de a-l utiliza, trebuie spălat la presiune ridicată și acoperit cu rășină și hidrofug pentru a-l face să strălucească și pentru a oferi o protecție maximă împotriva umezelii și petelor.

Avantajele si dezavantajele betonului amprentat Arad.

Betonul amprentat Arad are mai multe avantaje. În primul rând, are un raport calitate/preț mai bun decât alte acoperiri similare. Realizarea sa este destul de rapidă, iar timpul său de uscare este mai scurt decât cel al betonului convențional. În al doilea rând, este potrivit pentru orice suprafață și orice tip de mediu. Fiind beton, este foarte rezistent, robust, rezistent la putregai și durabil. Adăugarea aditivilor chimici permite realizarea sa pe o grosime subțire, de 10 până la 12 cm, fără a compromite soliditatea acesteia.

În al treilea rând, este personalizabil (modele și culori) și foarte estetic. Poate imita orice alt material: lemn, pavaj, piatra, gresie, etc... Se găsește pe terase, parcări, căi de grădină, în jurul piscinei, în garaj și în multe alte locuri. În cele din urmă, este antiderapant și ușor de întreținut. Nu pătează prea mult cu uzura, proprietățile sale îi dau capacitatea de a-și menține aspectul timp de mai mulți ani.

Singurul punct slab al betonului amprentat este realizarea sa complexă și tehnică, care necesită intervenția unui zidar cu experiență. Instalarea mulurilor este foarte delicată, un singur pas greșit și totul poate fi refăcut.

Pretul mediu pe m2 de beton amprentat Arad

Pretul betonului amprentat Arad depinde de compoziția sa, precum și de taxele percepute de profesionist pentru realizarea acestuia. Acesta este estimat între 30 și 50 de euro pe m2, inclusiv materiale și manopera,așa cum este detaliat în rezumatul de mai jos.

Pretul betonului amprentat este degresiv, adică cu cât este mai mult realizat pe o suprafață mare, cu atât mai mult costul său este revizuit în jos. Prețul ofertei corespunde prețului aplicabil pentru o suprafață cuprinsă între 50 și 100 m2. Sub acest interval, poate merge până la 40 de euro pe m2, iar deasupra lui, poate scădea la 35 de euro pe m2. În ceea ce privește forța de muncă, totul va depinde de dificultățile pe care profesionistul trebuie să le facă: accesibilitatea santierului, tipul de modele de evidențiat, finisajele etc ...

Nota: la momentul achizitionarii betonului, este necesar sa se asigure ca acesta respecta standardul care certifica calitatea si adaptabilitatea acestuia pentru lucrarile de constructii si structurile de constructii civile.

Tipul de beton imprimat Prețul mediu
Livrările 15 până la 20 euro / m2
Forță de muncă 15 până la 20 euro / m2
Costul total 40 până la 50 euro / m2

Pretul de stabilire a betonului amprentat Arad .

Punerea în aplicare a betonului amprentat este atât dificilă, cât și delicată. Este nevoie de multă precizie, rigoare și, mai presus de toate, cunostintele pe care doar un profesionist le poate garanta. Și acesta este motivul pentru care serviciile sale sunt destul de scumpe.

Prețul de stabilire a betonului amprentat este estimat între 30 și 40 de euro pe m2, excluzând consumabilele,în funcție de amploarea lucrării și de dificultățile cu care trebuie să se confrunte profesionistul.

Cum se intretine betonul amprentat Arad?

Betonul amprentat Arad  este foarte usor de intretinut. Doar măturați-l puțin și spălați-l cu apă și săpun, dacă este necesar. În ceea ce privește utilizarea detergenților, este de preferat să le favorizăm pe cele cu pH neutru, deoarece elementele chimice pot fi corozive.

Dacă suprafața betonului este foarte ocupată, este necesar să reînnoiți din când în când aplicarea rășinii protectoare care i-a fost aplicată după realizarea acesteia, astfel încât frumusețea și strălucirea sa să fie păstrate. Pentru cei care se află într-o zonă în care stresul atmosferic este dur, este posibil să se aplice un lac rezistent la sare și apă pe structură pentru a-i îmbunătăți durabilitatea.

Pretul de reparatie al betonului amprentat Arad.

Cu uzura, se poate întâmpla ca betonul amprentat să se crape sau să se rupă din cauza manoperei slabe sau a utilizării nepotrivite. În acest caz, este posibil să o reparați atâta timp cât problema nu este prea gravă sau atunci când daunele sunt considerate non-progresive.

Pentru a face acest lucru, începem prin curățarea suprafeței care urmează să fie reparată și ușurarea zonei afectate puțin mai mult prin îndepărtarea părții deteriorate. Mortarul de reparații aderă mai bine la o suprafață grosieră decât la un suport cu mici nereguli. Apoi, mortarul pe bază de fibre și aditivi este aplicat, este imprimat cu matrite identice cu cele utilizate pentru proiectarea structurii și întregul este acoperit cu un lichid de uscare incolor și impermeabil. Odată terminat, tot ce trebuie să faceți este să lăsați-l să se usuce.

Costul reparării betonului tipărit este estimat la aproape 20 de euro pe m2, inclusiv consumabilele și instalarea.

Pretul betonului amprentat Arad : Oferta Pret

Estimarea de preț făcută aici se referă la o alee de beton amprentata în imitație de piatră cu o grosime de 12 cm și o suprafață totală de 80 m2 pentru o persoană fizică. Cererea include oferta de materiale și manopera.

- Costul de achiziție a materialeleor: un total de 20 de euro pentru beton prefabricat pe bază de ciment, fibre, pietriș și nisip, pulbere antiderapantă, coloranți, impermeabil la apă, materiale necesare pentru cofraje (plăci din lemn, membrană de contact, ...) și matrite din silicon.
- Costul manoperei - forței de muncă: 20 de euro pe m2.

Prin urmare, prețul lucrării se ridică la 3.200 de euro, inclusiv materiale și manopera.


Contacteaza-ne

Nume, Prenume*:
Telefon*:
E-mail*:
Detalii:
 
 
*campuri obligatorii

Review-uri

(2 review-uri)
Ratingul general al produsului:
5.0 (2 review-uri)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Sergiu 10.09.2021
Excelent
Beton amprentat
Beton amprentat Raport calitate pret excelenta
Sergiu 03.09.2021
Excelent
Beton amprentat
Recomand cu c?ldur?