Logo
Home Blog Cat dureaza betonul amprentat ? Durabilitatea si Versatilitate in 2022

Cat dureaza betonul amprentat ? Durabilitatea si Versatilitate in 2022

Cat durează betonul amprentat ?

Creați o terasă confortabilă, pasarelă elegantă sau altă caracteristică excelentă în jurul casei dvs., cu beton ștampilat instalat profesional. Această opțiune de suprafață oferă o durată lungă de viață și costuri reduse, deci este o alternativă excelentă la beton featureless sau pavele. Aflați mai multe despre durata de viață așteptată și beneficiile de a folosi beton ștampilat pentru următorul proiect de remodelare curte.

Durata de viață preconizată

Cu instalarea și utilizarea corespunzătoare, betonul ștampilat durează aproximativ 25 de ani. Aceasta este aceeași durată de viață așteptată de beton standard, în parte pentru că este același material. Diferența majoră dintre betonul ștampilat și betonul standard este că o ștampilă este presată în suprafață, deoarece este ușor uscată. Acest proces este cel mai bine realizat de profesioniști pentru a evita aplicarea neuniformă.

La fel ca betonul standard, noul serviciu ștampilat nu este fără întreținere. Pentru a vă bucura de 25 de ani de o terasă confortabilă sau de altă suprafață în aer liber, întrebați echipa de pavaj despre serviciile de întreținere. Repararea materialelor de etanșare și a fisurilor sunt sarcini de întreținere preventivă care vă pot ajuta să vă bucurați de ani de utilizare suplimentară.

Factorii care îi afectează durata de viață

Nu orice instalație de beton ștampilat atinge durata lungă de viață de 25 de ani. Din păcate, există o serie de factori care pot reduce această durată de viață scurtă:

  • Instalare necorespunzătoare
  • Lipsa sealer-ului
  • Greutăți grele la suprafață
  • Fără servicii de mentenanță

Beton amprentat Romania este o echipă de pavaj experimentată și calificată care deservește toate judetele romaniei si anume Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea, . În calitate de lider local în pavaj, suntem mândri să oferim beton de cea mai înaltă calitate și servicii de întreținere la prețuri accesibile pentru a vă bucura de o suprafață de beton amprentat de lungă durată.

Beneficiile de etanșare din beton amprentat

Un sealer este o parte critică a construcției din beton. Betonul este în mod natural poros, ceea ce înseamnă că umiditatea se poate infiltra în el. Umiditatea singură nu poate provoca probleme semnificative, dar vremea de iarnă în Romania înseamnă că umiditatea este probabil să înghețe și să se dezghețe de mai multe ori pe tot parcursul anului. Acest ciclu de congelare / dezgheț poate sparge suprafața betonului amprentat sau ștampilat sau poate crea probleme structurale profunde.

Protecția împotriva umidității

Protejați-vă împotriva tuturor acestor probleme de umiditate cu un strat de etanșare instalat profesional. Betonul sigilat nu absoarbe apa la fel ca o suprafață desigilată, contribuind la promovarea unei durate de viață mai lungi în condiții meteorologice dure. Betonul ștampilat în aer liber din Romania are nevoie de acest nivel de protecție împotriva umidității, așa că asigurați-vă că echipa de pavaj îl include ca parte a procesului de instalare. Unele materiale de etanșare necesită reaplicare la fiecare unu până la trei ani, așa că întrebați echipa despre pașii de întreținere recomandați.

Alternativă accesibilă la pavele și cărămizi

Compara beton sigilate și ștampilate la pietre pe șenile sau cărămizi pentru a vedea de ce este alegerea potrivita pentru proiectul dumneavoastră în aer liber. Pavele și cărămizi pot deveni cu ușurință în vrac, crack și de a crea o suprafață neuniformă. Acest pericol de împiedicare le face o decizie riscantă pentru pasarele sau terase.

Betonul oferă același aspect texturat, dar ca o singură suprafață durabilă. Betonul ștampilat profesional arată remarcabil de similar cu cărămizile sau pietrele naturale, în special atunci când sunt colorate sau vopsite.

Servicii de colorare și vopsire

Acest proces este atingerea perfectă pentru a vă actualiza recursul bordura sau frumusetea curte. Discutați despre aspectul pe care îl veți căuta cu echipa noastră de la Beton amprentat Romania. În continuare, vă recomandăm o anumită pată sau colorant pentru a vă ajuta să obțineți un aspect mai natural sau pentru un proiect personalizat.

Petele și coloranții sunt aplicați înainte de un sealer. Acestea penetrează suprafața betonului pentru a crea o culoare care durează durata de viață a betonului. Unii coloranți creează un aspect natural, în timp ce alții sunt similari cu vopseaua și pot fi folosiți pentru a vă lumina calea sau terasa. Cereți unui profesionist să aplice o pată sau un colorant, deoarece este un pas permanent care este dificil de remediat dacă este aplicat necorespunzător.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare