Home Beton dezactivat fosforescent Pret Beton luminescent - Beton fluorescent - Beton fosforescent Beton dezactivat fosforescent - Beton dezactivat fluorescent
Contacteaza-ne:   0753.688.062

Pret Beton luminescent - Beton fluorescent - Beton fosforescent Beton dezactivat fosforescent - Beton dezactivat fluorescent

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Pret Beton luminescent - Beton fluorescent - Beton fosforescent Beton dezactivat fosforescent - Beton dezactivat fluorescent

Telefon: 0753.688.062
Parerea clientilor

2 review-uri | 0 intrebari

Descriere

BETON DEZACTIVAT FOSFORESCENT - BETON FOSFORESCENT ROMANIA IN 2021 - OFERTA PRET BETON DEZACTIVAT FOSFORECENT -PRET M2 

Betonul luminiscent (betonul dezactivat fosforescent sau betonul dezactivat fluorescent), în toate formele sale: lustruit, dezactivat, ciocănit cu tufiș, este beton la care se adaugă particule luminescente la suprafață. Aceste particule luminescente captează razele UV în timpul zilei și le eliberează sub formă de energie luminoasă la căderea nopții.

Acest produs are aceeași utilizare ca betonul dezactivat fluorescent Există mai multe culori și mai multe dimensiuni pentru a vă satisface cel mai bine nevoile. Acesta este utilizat în primul rând pentru interesul său estetic, dar și pentru funcția sa de „securitate” cu marcarea zonelor de risc precum marginile trotuarelor, parcarilor, teraselor, ceea ce face posibilă compensarea absenței iluminatului în unele orașe.

BETON DEZACTIVAT FOSFORESCENT – DURABIL SI ANTIADERENT

Pavajul din beton dezactivat fosforescent este robust, durabil in timp, iarna nu aluneca si ceea ce e cel mai important, se poate reinnoi aspectul de cate ori se doreste prin aplicarea de lac pe suprafata lucrarii.

Betonul dezactivat ilumiscent reprezinta solutia destinata amenajarilor exterioare cu un efect estetic deosebit datorita punerii in relief a agregatelor, putand fi utilizat pentru toate tipurile amenajari.

Îmbinînd betonulk cu piatră se obține ceea ce noi numim piatră spălată. Acest tip de “pavaj” poate avea diferite forme și se gasește într-o varietate amplă de culori și texturi, constituind astfel una dintre cele mai atractive produse de pavare cu beton.

BEETON  FOSFORESCENT – CALITATIV SI ACCESIBIL

Prima calitate a pietrei spălate este caracteristica antiderapantă, dar si rezistenta la actiunea agenților atmosferici.

Pentru realizarea acestui produs se foloseste o solutie specială, care nu lasă betonul să se usuce la suprafață. După cîteva ore excesul de beton care nu s-a uscat se îndepartează cu un jet de apa puternic, și în cele din urmă rămîne modelul de piatra. De aici si numele de piatră spălată (beton dezactivat fosforescent).

AVANTAJE BETON DEZACTIVAT FOSFORESCENT

Compozitia acestui beton nu este diferita fata de cea a celorlalte produse ce au la baza cimentul. Este compus clasic din apa, ciment, pietris si nisip.

Pe intreaga suprafata a betonului proaspat intins se aplica, prin pulverizare, o substanta ce are rolul de a mentine stratul superior umed. Dupa ce dala din beton se intareste, solutia este inlaturata, astfel obtinandu-se textura de piatra ce caracterizeaza pavajul din beton dezactivat.

Pavajele din beton dezactivat se utilizeaza in centrele comerciale, parcari, benzinarii, terase, drumuri de acces, trasee, alei pietonale, trotuare, intrari curte sau garaje.

Avantaje beton dezactivat luminiscent: Particulele fosforescente infrumuseteaza podelele cu stralucire luminiscenta in intuneric, creand un mediu placut si o vizibilitate mai buna in intuneric sau in lumina foarte slaba. Are in vedere nevoile utilizatorilor de confort vizual si de semnalizare. Acestea au proprietatea de a absorbi lumina UV (naturala sau artificiala) in timpul zilei si de a emite lumina vizibila intr-un mediu intunecat sau foarte slab luminat. Componenta principala a particulelor este un polimer reciclat cu durabilitate ridicata.

 

Absorbtia UV/emisia de lumina este un ciclu zi-noapte* care are loc fara uzura sau imbatranirea particulelor. Daca nu sunt avariate sau murdare, acest ciclu poate fi reprodus la nesfarsit si are o performanta de lunga durata. Aceasta proprietate fosforescenta este garantata timp de 10 ani.

PRECAUTII BETON FOSFORESCENT 

Inainte de punerea in opera a CHRYSO®Lumin P+, asigurati-va ca:
– suprafata va fi expusa direct la radiatie UV, in timpul zilei;
– nu va fi “poluare de lumina” in timpul noptii; trebuie exclusa
orice iluminare directa sau indirecta.
Pastrati in mediu temperat.

 


Review-uri

(2 review-uri)
Ratingul general al produsului:
5.0 (2 review-uri)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Acorda o nota
Sergiu 06.09.2021
Excelent
Beton dezactivat
Recomand
Sergiu 02.09.2021
Excelent
Beton dezactivat fosforescent - Pret beton amprentat Romania
Beton amprentat Romania este o Echipa profesionista in sectorul betonului amprentat,beton dezactivat si beton dezactivat fosforescent Oferte de pret m2 promotionale in toate judetele Romaniei

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare