Home Beton amprentat Pret beton amprentat Ilfov - Oferta de Pret in Ilfov
Contacteaza-ne:   0753.688.062

Pret beton amprentat Ilfov - Oferta de Pret in Ilfov

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Beton amprentat Ilfov - Pret beton amprentat Ilfov: Oferta de Pret

 

Oferta pret beton amprentat Ilfov- Pret beton amprentat Ilfov pe m2 in 2022

Beton amprentat Ilfov

De ce sa alegi Pavajele din betonul amprentat in Ilfov ?

Ceea ce a fost odata o metoda nepopulara pentru îmbunatirea drumurilor de acces sau a cailor de beton, betonul amprentat Ilfov a devenit o modalitate excelentade a injecta personalitatea în casa ta.  amprBetonulentat Suceava permite un numar nelimitat de modele intr-o gama larga de culori, astfel incat sa iti poti garanta ca locuinta ta va iesi in evidenta fata de vecinii tai.

Nu numai ca aceasta metoda ofera o estetica excelenta, ci vine si cu o serie de beneficii practice! Variind de la formarea unei suprafete reduse de întretinere, durabila, care poate dura 20 de ani, pana la adaugarea de valoare casei dvs., precum si o rezistenta la buruieni.

În acest ghid vom analiza costurile concrete imprimate, factorii care afecteaza costurile, optiunile alternative si o multime de informatii utile pentru a va ajuta în aceasta decizie importanta.

Cat costa betonul amprentat in Ilfov ?

Costul betonului amprentat Cost +
TVA (Interval scazut - ridicat)
Costul mediu
Pret beton amprentat - 50 m2+-manopera /materiale 50 euro m2 2500 EURO
Pret beton amprentat -100 m2 +- manopera/materiale 30-40 euro m2 3000-4000 EURO
Pret beton amprentat 200 m2 +- 28-30 euro m2 5600-6000 EURO

Preturile sunt orientative - Cere o Cotatie de Pret Personalizata!

Când vine vorba de calcularea ofertei de pret beton amprentat Ilfov, trebuie sa luam în considerare doua preturi importante: materialele si manopera (forta de munca)

Pretul standard al betonului amprentat Ilfov este de 150 RON/m2

Pret beton amprentat IlfovAlternative la betonul amprentat Ilfov

Disponibile pe piata astazi sunt o multitudine de optiuni diferite aleea, inclusiv beton amprentat. Iata cateva dintre cele mai comune alternative:

 • Pietre de pavaj:Cu o mare varietate de optiuni, pietre de pavaj sunt foarte populare si sunt disponibile în mai multe culori si modele. Dezavantajul acestor placi este ca se pot scufunda în timp si buruienile ncapatonate vor creste în cele din urma între ele.
 • Asfalt: Din pacate, desi asfaltul poate fi atragator din punct de vedere estetic, este disponibil doar în doua culori, fara optiune pentru modele. Pe partea de plus, asfaltul este extrem de durabil si poate chiar si depasteze toate celelalte optiuni de zeci de ani.
 • Beton simplu: Cu beneficii similare cu betonul imprimat, optiunile simple nu au modele, dar sunt înca disponibile în multe culori.
 • Pietris: Foarte accesibil, cu mai multe culori si forme, pietrisul poate fi o alegere excelenta pentru cei cu un buget restrâns. Acesta poate fi dificil de a men?ine, deoarece nu este ata?at la podea, si se poate raspandi, de asemenea, în casa ta si trotuar in fata aleea dumneavoastra.

Pentru costurile acestor optiuni (si multe altele) vizualizati calculatorul nostru Cerere de Oferta Pret.

Cat timp dureaza turnarea betonului amprentat Ilfov ?

Timpul necesar pentru a turna betonul amprentat in Ilfov depinde în mare masura de dimensiunea aleii si de complexitatea modelului. De obicei, acest lucru va fi de 5 - 7 zile pentru instalare plus 1 - 3 zile pentru beton sa se usuce.

Factorii care afecteaza costurile betonului amprentat Ilfov

Ca si în cazul intervalului de timp de turnare (instalare) a betonului amprentat , pretul betonului amprentat este afectat de o serie de factori importanti. Aceasta include:

 • Tip de beton:Exista mai multe tipuri de beton pentru a alege de la, fiecare cu propria lor eticheta de pret, astfel încât cumparaturi în jurul poate fi de ajutor.
 • Dimensiunea aleii sau a traseului: Ca si în cazul majoritatii proiectelor, suprafetele mai mari necesita  mai multe materiale si, ca atare, va veti confrunta cu timpi de munca mai lungi si costuri mai mari.
 • Complexitatea de model:Cu un numar foarte mare de modele de a alege de la (cum ar fi pietruite, caramida,gresie,pavaj,piatra cubica,ardezie si scandura de lemn), costul personalizat imprimate din beton aleea va varia. Cu cât modelul este mai complex, cu atât pretul total al lucrarii va fi mai mare.
 • Forma aleii sau a traseului: Nu toate drumurile sau caile sunt drepte înainte patrate sau dreptunghiuri. Unele sunt înfasurate, circulare sau chiar complet aleatorii. Cu cât forma zonei este mai neobisnuita, cu atât costurile fortei de muncavor fi de obicei mai mari.
 • Starea spatiului curent: În functie de starea actualaa aleii sau a traseului, costul total va fi afectat.

Considerente privind serviciile de utilitati

Este important sa verificati daca orice conducte de gaz sau de apa ruleaza sub spaaiul pe care îl excavati pentru a instala noua alee sau cale. Imaginati-va daca ati deteriorat accidental oricare dintre aceste conducte! Tu si casa ta ar fi în pericol de rtnire sau daune, plus v-ar fi de natura sa rezolve orice probleme cauzate.

Un alt lucru de luat în considerare este faptul ca betonul amprentat este alcatuit dintr-o bucata mare, solida de beton, odata uscata. În cazul în care compania de gaz sau apa trebuie sa acceseze conductele, atunci ei vor trebui si taie pentru a deschide întreaga alee. În cazul în care acest lucru se întâmpla este extrem de dificil de a patch-uri de reparatii de beton imprimate, astfel încât poate fi necesar sa re-pune întreaga alee sau cale.Beton amprentat Ilfov

Pret beton amprentat Ilfov pe metru patrat - m2

Atunci când alegeti sa turnati o alee din beton amprentat, este foarte probabil sa fiti cotat cu un pret în functie de câti metri patrati este spatiul. Aceasta suma va varia în functie de multi dintre factorii de mai sus, dar majoritatea Preturilor se vor incadra in intervalul de 30-40 euro pe metrtu patrat

Pretul mediu al betonului amprentat pe metru patrat este de 30-40 euro 

Model imprimate costul betonului

Un alt mod de a descrie betonul imprimat este utilizarea termenului "model de beton imprimat". Deoarece toate caile de beton imprimate sau drumurile de acces sunt stampilate cu un model, acesti doi termeni sunt descrie acelasi loc de munca. Ca atare, costul mediu de beton imprimat model este de 18 euro metrul patrat

Pot instala singur betonul amprentat Ilfov ?

Instalarea betonului amprentat Ilfov nu este o treaba simpla si rapida. Este nevoie de zile pentru profesionisti pentru a finaliza si asta este cu anii lor de experienta. În timp ce ai putea încerca sa-si asume acest loc de munca, este recomandat sa angajeze un specialist.

Lucrul cu cantitati mari de beton aduce o serie întreaga de dificultati de la greutatea betonului în sine la sarcina dificila de amestecare a materialului înainte de utilizare. Nu exista nici o marja de eroare aici, odata ce betonul a stabilit ca nu poate fi modificat.

Imprimarea modelului ales poate fi, de asemenea, dificila, deoarece trebuie sa se potriveasca exact altfel rezultatul final va arata teribil. În cazul în care aleea dumneavoastra este pe o panta este, de asemenea, comune pentru beton la piscina la capatul inferior al conduce în sine.

Va recomandam sa angajati un specialist. Pentru a gasi un local, reputatie, comerciant în zona dumneavoastra si de a lua un citat personalizat de instalare din beton amprentat folosi formularul de cerere de oferta

Întrebri frecvente

Am nevoie de permisiunea de planificare?

Datorita betonului fiind impermeabil, este foarte probabil ca veti avea nevoie de permisiunea de planificare. Ca atare, este întotdeauna mai bine sa verificati cu consiliul local înainte de a întreprinde orice loc de munc profesional.

Cum ar trebui sa-mi pastrez betonul amprentat Ilfov ?

Desi instalarea unei alei de beton amprentat  este recomandata,întretinerea betonului se poate face ca o treaba obligatorie. Pentru a va pastra betonul imprimat în cautarea sale cele mai bune ar trebui sa va asigurati ca acesta ramâne curat si resigileaza-l la fiecare 1-2 ani.

Lista de verificare utila din beton amprentat Ilfov

 • Betonul amprentat Ilfov poate fi personalizat dupa gustul tau exact si îmbunatateste cu adevarat estetica casei tale.
 • Pretul mediu al betonului amprentat Ilfov este împartit între materiale si forta de munca. Costul fortei de munca este mai mare datorita naturii complexe si consumatoare de timp a locului de munca.
 • Este esensial sa verificati daca conductele de gaz sau apa functioneaza sub zona în care turnati betonul amprentat.
 • Factorii care afecteaza costul betonului imprimat includ tipul de beton, complexitatea modelului si dimensiunea spatiului.
 • Va recomandam sa nu instalati singur betonul amprentat si sa angajati un profesionist.
 

https://www.betonamprentat-romania.ro/cerere-de-oferta