Logo
Home Blog Pregatirea betonului amprentat pentru vara in Constanta

Pregatirea betonului amprentat pentru vara in Constanta

Pregatirea betonului amprentat pentru vara in Constanta

Vara este o mare de timp pentru a se bucura de terasa ta. Dar este, de asemenea, o mare de timp pentru a vă asigura că este în formă bună. Odată ce zăpada și frigul au dispărut, este bine să o căutați pentru orice probleme.

 

 

 

 

 

De acolo îl puteți configura pentru plăcerea de vreme caldă. Betonul ștampilat este chiar mai ușor de îngrijit vara decât iarna, dar să ne uităm la câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă asigurați că rămâne așa!

Evitarea daunelor cauzate de iarnă

Așa cum am vorbit atunci când discutăm despre îngrijirea de iarnă a betonului ștampilat, este important să evitați sarea pentru topirea zăpezii. Se poate deteriora nu numai sealer pe beton, dar betonul în sine.

Alte produse pentru a evita includ Alaskan Melt și Polar Ice. Ambele pot provoca fraier în beton.

Primul ciclu de congelare-dezgheț pentru betonul tău este deosebit de important. În acest timp, nu utilizați produse de degivrare decât dacă este absolut necesar. Connie Giacomuzzi, șeful nostru de întreținere la beton modelat, a declarat:,

Cel mai important factor în timpul iernii este îndepărtarea zăpezii înainte ca orice vehicul să iasă la suprafață. Dacă zăpada este îndepărtată înainte de a fi condusă, atunci nu este necesară utilizarea răzuirii și curățării agresive. Veți găsi că, odată ce zăpada este îndepărtat betonul nu va fi alunecos și nu va necesita nici materiale de decoerizare pentru a ajuta la îndepărtarea. Materialele de dezghețare pot deteriora betonul, astfel încât să utilizați numai dacă este necesar.

În schimb, nisipul de cărămidă este o alternativă excelentă. Aplicați-l oriunde umiditatea se poate reface. Acesta va bloca umiditatea și va oferi tracțiune în același timp.

Uita-te pentru fisuri

Odată ce iarna se face, să fie în căutarea pentru orice cracare care apare în ciment dumneavoastră. Nu înțelegeți greșit; crăparea se poate întâmpla oricând, nu numai peste iarnă. După cum spune Connie, specialistul nostru în întreținere la Patterned Concrete, "schimbările drastice de căldură pot fi mai grave în zonele în care nu există un ciclu de îngheț-dezgheț".

beton amprentat constanta

Cu toate acestea, primăvara și vara sunt un moment bun pentru a căuta orice probleme care s-au dezvoltat în ultimul an. În toamnă și iarnă, trebuie să vă ocupați de frunze și zăpadă, ceea ce face problemele mai greu de detectat. Odată ce acestea sunt plecat, deși, puteți vedea orice fisuri linia parului care ar putea fi format.

Ingineria atentă a suprafeței ajută la eliminarea sau controlul majorității fisurilor. Crăpăturile liniei părului cdan încă mai apar, totuși. Cu toate acestea, ele pot fi vizibile numai după ce plouă, deoarece tind să se usuce mai încet decât zona înconjurătoare.

Dacă observați că o fisură s-a schimbat sau a devenit mai largă, atunci ar putea exista probleme mai grave. Dacă sunteți îngrijorat de ceea ce vedeți, trimiteți o fotografie a acesteia departamentului nostru de întreținere. Connie poate arunca o privire și poate programa o vizită pentru a vedea care ar trebui să fie următorii pași.

Este timpul pentru a obține suprafața sigilate?

Primavara si inceputul verii sunt, de asemenea, ori mare pentru a resigila terasa sau aleea. Acest lucru ar trebui să aibă loc în mod normal, la fiecare trei ani.

"Sealer natural penetrant este cea mai bună opțiune, deoarece seamănă și se comportă ca piatra naturală pentru o fracțiune din cost", spune Connie. Aceasta este ceea ce vom folosi la beton modelat. 

Ai nevoie de vreme caldă – dar nu caldă – pentru a aplica în mod eficient sigilantul. De asemenea, trebuie să-l aplicați pe beton uscat. Asigurați-vă că suprafața este deja uscată și că aveți câteva zile clare în prognoză. Acest lucru va lăsa sealer-ul să se usuce bine înainte ca ploaia să-l lovească din nou.

Există două probleme care apar adesea dacă sealer-ul nu este aplicat corect.

modele beton amprentat constanta

Dacă apar bule, stratul este probabil prea gros. Vremea ar putea fi, de asemenea, prea cald. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului, inclusiv recomandările de temperatură. Barbotarea poate apărea și dacă betonul este expus la lumina directă a soarelui, așa că încercați să alegeți "momentele libere" atunci când soarele nu bate tare.

Dacă vă confruntați cu peeling, exfoliere sau un aspect alb sau filmat, este probabil pentru că betonul a fost umed atunci când a fost aplicat materialul de etanșare. Sealer-ul trebuie să adere direct la beton, dar un strat de apă l-a blocat.

În timp, sealer-ul se uzează. Dar dacă este așezat prea gros și apoi un strat următor este așezat deasupra acestuia, umiditatea poate fi prinsă între straturi, făcând suprafața să pară lăptoasă sau albă.

Desigur, dacă preferați să evitați hassle, puteți lua întotdeauna legătura cu noi pentru a vă asigura că betonul ștampilat este sigilat corect.

Ai nevoie pentru a pava ? (Betonul amprentat, adica)

Suntem adesea întrebați dacă este necesar să dezbrăcăm etansatorul vechi de pe betonul ștampilat înainte de a aplica un strat nou. Potrivit lui Connie, care are o experiență de peste 20 de ani în industrie, de obicei nu este necesar;

"Dacă sunteți un loc de muncă mai vechi înainte de începutul anilor 2000, stripping este recomandat, deoarece sealer ar fi putut fi aplicate în exces, provocând o acumulare inestetice pe beton. Odată ce betonul a fost dezbrăcat, acesta nu trebuie dezbrăcat din nou, deoarece din acel moment pe sealer va fi aplicat la fiecare 3 ani.".

Deci este un caz rar în care va trebui să vă dezbrăcați betonul, cel puțin dacă a fost făcut de noi. Ciclul normal de etanșare nu provoacă acumulare nedorită.

Putere de spalare

În cazul în care orice altceva este în formă bună, sunteți gata pentru a obține că terasa sau aleea curățate și în căutarea mare! Puteți utiliza o spălătoare de alimentare pentru a vă asigura că toată murdăria și murdăria sunt spălate. Aceasta este o modalitate foarte bună de a obține în toate canelurile, colțuri, și marginile pe care le-ar putea pierde altfel.

Concreation oferă materiale de curățare excelente pentru beton. Dacă aveți pete de frunze sau pete de anvelope, acestea vă pot recomanda un săpun cu un pH neutru mai mic de 9. Aceste săpunuri sunt mari pe beton ștampilat.

Petele mai dure, cum ar fi gudron sau ulei, pot necesita mai întâi un degresant sau un detergent cu solvent. Sealer beton va lăsa pata ieși la fel cum se lasă să se înmoaie în. De fapt, asigurați-vă întotdeauna că încercați mai întâi săpunul neutru - va scoate cele mai multe pete de ulei chiar și fără un degresant!

Strand sau piscina cu beton amprentat Constanta

strand beton amprentat constanta

Ai betonul în formă bună și gata de plecare? Fă-l mai plăcut prin adăugarea unor nuanțe! O umbrelă terasă sau pergolă este o modalitate foarte bună de a adăuga la distracție. Acesta vă va oferi un spațiu umbrit pentru a vă bucura fără a fi ars. În același timp, îți scutește suprafața de razele care lovesc.

Totul in locul sau

Betonul este dur – foarte dur. Dar amintiți-vă că poate fi încă cioplit sau deteriorat. Faceți tot posibilul pentru a-l proteja prin păstrarea instrumentelor ascuțite de pe suprafață. În timp ce poate fi necesar să plimbare masina de tuns iarba pe aleea ta, verificați că lama este suficient de mare, astfel încât acesta nu va racla marginile betonului.

Lopețile, greblele și alte asemenea pot, de asemenea, să răzuiască accidental sigilantul și suprafața în sine. Aveți grijă să nu le aruncați sau să le trageți pe beton. Cel mai bine este să evitați să le așezați și pe suprafață, deoarece acestea ar putea fi lovite sau mutate, iar lamele lor ar putea face daune neașteptate.

Concluzie

Când ați făcut investiția în beton ștampilat, doriți să vă puteți bucura de ea ori de câte ori vremea vă permite. Prima parte a verii este excelentă pentru a vă asigura că este în mare formă. La începutul sezonului, verificați terasa pentru orice probleme, puneți-o sigilată dacă este necesar și curățați-o. Adauga putina nuanta si un scaun confortabil si vei fi pe cale sa iti maximizezi bucuria de vara!

https://www.betonamprentat-romania.ro/cerere-de-oferta

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare