Logo
Home Blog Pret Beton Dezactivat Cand sa Inlocuiti vechea alee de Beton ?

Cand sa Inlocuiti vechea alee de Beton ?

Cand sa Înlocuiți Vechea Alee De Beton ?

În timp, este normal ca aleea de beton să devină obosită și uzată. Primul tău instinct poate fi să-l smulgi și să-l înlocuiești complet, însă este important să știi că există o altă soluție – resurfacing!
 

ca aleea de beton să devină obosită și uzată. Primul tău instinct poate fi să-l smulgi și să-l înlocuiești complet, însă este important să știi că există o altă soluție – resurfacing!

când se înlocuiește betonul:

Desigur, pot exista momente în care betonul este pur și simplu prea deteriorat pentru a fi reapărut. Betonul este de obicei turnat peste o bază sub și atunci când acest lucru nu este bine pregătit înainte de turnarea betonului, poate duce la fisuri. Echipa de la Beton amprentat Sud se va asigura întotdeauna că betonul are o bază solidă pentru a-și maximiza longevitatea.

Există, de asemenea, momente în care sub-baza a fost pregătită cu toate acestea eroziunea va crea goluri sub care provoacă fisuri. Există o serie de modalități de a identifica acest lucru pe suprafața betonului:

  • Fisurile care merg în direcții diferite arată că trebuie înlocuit serios
  • Dacă există o fisură și o parte a betonului crăpat nu are aceeași înălțime ca cealaltă, betonul va trebui înlocuit
  • O fisură lungă și ceva mai dreaptă poate fi, de obicei, reparată

când să reapară betonul:

În cazul în care sub-baza rămâne în stare bună, betonul poate fi reapărut. Asigurați-vă că lăsați-l la profesioniștii de beton resurfacing la Perth expuse agregate pentru a determina dacă betonul este capabil să fie resurfaced.

Dacă este sigur să reapară, vom repara betonul și vom pregăti suprafața pentru acoperire. Există o varietate de tehnici utilizate pentru a face acest lucru, inclusiv:

  • Pulverizarea betonului colorat deasupra betonului vechi
  • Stencilling pentru a produce modele în beton
  • Adăugarea de pietricele și agregate la beton
  • Adăugarea de coloranți acidi pentru a schimba culoarea betonului și pentru a produce un aspect natural
  • Ștanțare pentru a oferi adâncime și textură suprafeței betonului

Toate aceste metode pot fi, de asemenea, combinate pentru a crea un model sau un design distinct. Discutați cu unul dintre membrii echipei noastre prietenos la Perth expuse agregate despre nevoile dumneavoastră aleea de beton.

La Total Beton Amprentat , suntem pasionați de fiecare proiect și prosperăm ajutând la crearea celor mai bune îmbunătățiri ale casei.

Dacă doriți să discutați cu unul dintre meseriașii noștri specializați despre următorul proiect de îmbunătățire a locuinței, vă rugăm să contactați: 0753688062

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare